30 / 04 / 2024

Türkiye'de ilk ve tek! 7/24 ayarlanabilir Trabzon hasırı bileklik ve kolyeler! Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi 

Türkiye'de ilk ve tek! 7/24 ayarlanabilir Trabzon hasırı bileklik ve kolyeler! Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi 

Geleneksel takılardan ''yaşayan efsane olarak'' olarak bilinen Trabzon hasırlarında bir ilke imza atan Elizi'de bileklik ve kolyeler 7/24 ayarlanabilme özelliğine sahip. Peki 7/24 Trabzon hasırı bileklik ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Elizi 21 Aralık 2022 fiyat listesi...



Elizi, Türkiye'de bir ilke imza attı. Altın ve pırlanta olarak tasarlanan geleneksel takıların en gözdesi Trabzon hasırlarında 7/24 ayarlanabilecek şekilde tasarlandı. Her bileğe uygun olması ve istenildiği gibi kolaylıkla ayarlanabilmesi için tasarlanan bu bileklikler ilk kez Elizi'de satışa sunuldu.

Düğünlerin vazgeçilmez takısı Trabzon hasırı en çok satın alınan takılar arasında yer alıyor. Hem işçiliği hem de tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken bu  bileklik ve kolyeler binlerce kadın tarafından tercih ediliyor.

Peki 7/24 ayarlanabilir Trabzon hasırı fiyatları ne kadar? Trabzon hasırı kolye fiyatları ne kadar? Trabzon hasırı bileklik kaç lira? İşte Elizi Trabzon hasırı 21 Aralık 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön