04 / 05 / 2024

trabzon uzun göl

trabzon uzun göl

Kruvazör turizm konusunda da yüzde 35'lere varan bir artış söz konusu olduğunu söyleyen Trabzon Valisi Abdil Celil Öz "Kamu olarak turizmin altyapısını geliştirecek çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Amazon'dan 'Gülümseten Kasım' kampanyası geliyor! En uzun indirim kampanyasından 7,90 TL'ye yararlanabilirsiniz! 

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, 1-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek "Gülümseten Kasım" kampanyası ile şimdiye kadarki en uzun indirim kampanyasına imza atılacağını belirtti. İşte Amazon'un o kampanyasının detayları...

En güçlü elektrikli bisiklet hangisi? İşte Türkiye’de satılan en uzun menzilli elektrikli bisikletler

Son yıllarda araç fiyatlarına peş peşe gelen zamlar elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet piyasasını hareketlendirdi. Cadde ve sokaklarda scooter binen insan görmek normal bir hal alırken elektrikli bisikletlere de talep fazla. Peki Türkiye’de satılan en güçlü elektrikli bisikletler hangisi.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Erzurum Tortum Gölü'ne cam teras yapılacak!

Erzurum'da, Tortum Gölü üzerine "Cam Teras" inşa edilecek. 12,3 metre uzunluğuyla cam seyir terası Türkiye'nin en uzun ve geniş alanlı terası olacak.

Süleyman Soylu'dan Sera Gölü talimatı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un önemli turizm mekanları arasında bulunan Sera Gölü Tabiat Parkı'nı inceledi.

Gülşen, Zorlu Center'dan 5 milyon dolara ev aldı!

Şarkıcı Gülşen uzun süredir aradığı evi buldu. Geçtiğimiz Haziran ayında Ozan Çolakoğlu ile Barselona'da dünya evine giren Gülşen, Zorlu Center'dan daire aldı.

Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı yenileniyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından "Sera Gölü Tabiat Parkı Peyzaj Uygulaması" projesi başlatıldı.

Mahsun Kırmızıgül Yeniköy'den ev mi alacak?

Uzun süredir Bahçeköy Saklı Koru’daki lüks villasında gözlerden uzak yaşayan Mahsun Kırmızıgül, evlilik planları yaptığı avukat sevgilisiyle Yeniköy’e taşınacak.

DOKAP planı kapsamında 117 buzul gölünün envanteri çıkarıldı!

Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresince hazırlanan turizm master planı kapsamında, Rize, Trabzon , Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Trabzon'daki 117 buzul gölünün envanteri çıkarıldı.

Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı cazibe merkezi olacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü yürüttüğü çalışmalarla Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı’nı yeniden canlandırarak, cazip bir turizm merkezi haline getirecek...

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği toplantı yaptı!

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği kurucu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Trabzon’un bir sağlık merkezi olması için yapılması gereken çalışmalar konuşuldu...

YDA İnşaat'a en güçlü borç ödeme kabiliyeti kredi notu verildi!

TurkRating (İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) YDA İnşaat’a uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR A1 kredi notu verdi.

Ankara Optimum AVM'nm 10'uncu yıl etkinliğine Gülşen katıldı!

Ankara'da Optimum AVM'nin 10. yılına özel olarak düzenlediği etkinlikte 10 katlı 10'uncu yıl pastasını keserken zorlanan Gülşen: "Boyum yetişmiyor. 20'nci yılınızda Demet Akalın'ı çağırın; onun boyu uzun" dedi.

trabzon uzun göl Haberi

trabzon uzun göl

Karadeniz Teknik Üniversiteli si Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen toplantıda Trabzon Valisi Abdil Celil Öz yaptığı konuşmada Turizm bacasız sanayi gibi olduğunu, ülkelerin, kalkınması ve gelişmesi için en temel stratejik hedeflerin başında geldiğini belirterek şunları söyledi: "Hem Karadeniz bölgesi, hem de Trabzon, son yıllarda gerek küreselleşmeyle, gerek ekonomik ve siyasi istikrarla, vatandaşlarımızın da ekonomik gücünün artmasıyla turizm sektöründen önemli pay almaktadır." Vali Öz şöyle devam etti: 'Trabzon'u geçtiğimiz yıl ziyaret eden turist sayısı 2 milyon 700 bin civarındaydı. Bu yılın ilk dört ayma göre yaklaşık yüzde 18'lik bir artışın olduğunu görüyoruz. Kruvazör turizm konusunda da yüzde 35'lere varan bir amş söz konusu. Kamu olarak turizmin altyapısını geliştirecek çalışmalar yapıyoruz. Ulaşımda bir sıkındınız yok. Yeşilyol projesiyle turizm açısından önem...