01 / 05 / 2024

trabzon Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi projesinde son durum ne

trabzon Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi projesinde son durum ne

İNCELEME ve ziyaretler için dün havayolu ile Trabzon'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen "Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi' projesinin toplantısına katıldı.

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

Trabzon'da yeni konut yatırımı hızlanmalı!

Trabzon’da 21 senedir faaliyette bulunan Saral Gayrimenkul’un sahibi Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Sektörü değerlendiren Semih Sarıalioğlu, Trabzon'da konut yatırımı için imkanların ve fırsatların artış gösterdiğini dile getirdi.

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Trabzon Yatırım Adası Projesi'nin ihalesi 17 Eylül'de!

Trabzon'un Arsin ilçesinde kurulması planlanan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin ihalesi 17 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Trabzon Yatırım Adası'nın ihalesi 17 Eylül'de!

Türkiye’nin 5’inci endüstri bölgesi olacak Trabzon Yatırım Adası'nın yasal altyapısı tamamlandı. Trabzon-Arsin’de dolgu alan üzerinde kurulacak projenin ihalesi 17 Eylül’de gerçekleşecek.

Corendon, Curaçao Adası’nda 150 milyon Euro yatırım yapacak!

Bünyesinde 9 otel, üç havayolu ve tur operatörü bulunan Corendon Turizm Grubu, Karayipler Curaçao Adası'nda toplam 150 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket bu yılın sonunda 1.2 milyar euro ciro hedefliyor...

Murat Kurum: Trabzon'da 4 milyar 624 milyon liralık yatırım yaptık!

AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaretinde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak Trabzon genelinde 4 milyar 624 milyon liralık yatırım yaptık. Devam eden yatırımlarımız da yaklaşık 510 milyon lira tutarında." dedi...

Trabzon otel yatırımında zirveyi zorluyor!

Bu senenin ilk 10 ayında 48 şehirde 143 yeni otel projesi 2.3 milyar TL’lik teşvik belgesi aldı. Antalya ve İstanbul yine ‘en fazla otel yatırımı yapılan iki il’ olurken, Trabzon 12 otel yatırımı ile adeta zirveyi zorladı.

TOKİ Trabzon'a 1.5 milyarlık yatırım yaptı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) bugüne kadar Trabzon'a yapılan yatırımların tutarını açıkladı. Buna göre, TOKİ bölgede 1.5 milyarlık yatırım inşa etti.

trabzon Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi projesinde son durum ne Haberi

trabzon Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi projesinde son durum ne

İNCELEME ve ziyaretler için dün havayolu ile Trabzon'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen "Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi' projesinin toplantısına katıldı. Toplantıya Bakan Işık'ın yanı sıra Trabzon Valisi Abdi! Celi! Öz, AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TTSO Başkanı M. Suat Haçısalihoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Koray Turan ve iş adamları katıldı.

TRABZON 13 YILDA BÖLGENİN ŞAHA KALKAN İLLERİNİN BAŞINDA GELİYOR 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Trabzon'un AK Parti iktidarı ile birlikte büyük bir atılım yaparak büyük mesafe aldığını söyledi. Bakan ışık, "13 yıllık süre içerisinde neredeyse 15...