11 / 05 / 2024

Trabzon yurt ihaleleri

Trabzon yurt ihaleleri

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Trabzon Sürmene 240 kişilik öğrenci yurdu inşaatı işi 19 Haziran 2014 Perşembe günü saat 10.00'da ihaleye çıkarılıyor...

Trabzon Üniversitesi'nin yurt binaları yıkılacak!

Trabzon’da 2018 yılında Akçaabat İlçesinde inşa edilen Trabzon Üniversitesi'nde değişim başlıyor. Trabzon Üniversitesi, yurt binalarının yıkımı için ihaleye çıkacak.

TOKİ'den Trabzon'a 2 millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Trabzon'un Akçaabat ve merkez Ortahisar ilçelerinde hayata geçirilecek olan millet bahçelerinin ihaleleri yapıldı.

Trabzon'da 2 bin 300 kişilik yurt binaları açılacak!

Trabzon Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl içinde Beşikdüzü'nde 500 kapasiteli, bir kaç yıl içinde de merkezde ve Arsin'de toplamda 2 bin 300 kişilik yurt binaları açacaklarını söyledi.

TOKİ'nin yurt dışında yaptığı inşaatlar TBMM'de!

OKİ tarafından yurt dışında yapılan inşaatlar TBMM'de konu oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, TOKİ'nin yurt dışı projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Trabzon Arsin'e 2 okul ve bin kişilik yurt yapılacak!

Trabzon’un Arsin İlçesi Belediye Başkanı Erdem Şen yaptığı açıklamada Arsin Yatırım adasının yolunda gittiğini ve Bakan Süleyman Soylu’nun konunun takipçisi olduğunu söyledi. Şen, Arsin'e 2 okul ve bin kişilik yurt yapılacağının da müjdesini verdi.

Trabzon'da 11 okul ve 6 yurt kapatıldı!

Trabzon'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyon kapsamında 11 okul, 7 dernek, 6 yurt ve 1 vakfın kapatılmasına karar verildi.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

İSMEP yurt ve okul yapımı ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak okul ve yurtlarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Trabzon Vakfıkebir'e 32 milyon TL'lik eğitim yatırımı yapıldı!

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi'ne, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkısıyla maliyeti toplam 32 milyon TL'yi bulan okul, yurt ve spor salonu yapıldı, inşaatları tamamlanan yatırımlar, önümüzdeki günlerde hizmete girecek.

Trabzon'da yeni okul ve yurtlar bu yıl eğitim dönemine yetiştirilecek!

Trabzon'da toplamda proje bedelleri 100 milyon liraya yaklaşan okul ve yurt inşaatları 2015 - 2016 eğitim ve öğretim yılına yetiştirilecek. Yaklaşık 20 adet okul ve kamu binasının da çalışmalarına başlandı.

Trabzon'da yurt projeleri bu yıl hizmete açılacak!

Trabzon Akçaabat’ ta 1200 kişilik, Vakfıkebir’de 400 kişilik, Sürmene’ de 300 kişilik olmak üzere toplamda 1900 kişilik yurt binaları 2015-2016 öğretim yılında hizmete açılacak.

Trabzon'a 478 milyon liralık gençlik ve spor yatırımı yapıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Dönemimizde Trabzon'a 478 milyon liralık, yurt başta olmak üzere pek çok gençlik ve spor yatırımı yaptık. Trabzon yüksek öğrenim yurtlarında barınan öğrenci sayısı bugün 8 bin 667 oldu" dedi...

Erdoğan Bayraktar, Akçaabat'ta yurt inşaatının temelini atıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, 2 Ağustos Cuma günü, Trabzon'da Akçaabat yurt inşaatının temel atma töreni ve ev sahipliğini kendisinin yaptığı iftar yemeğine katılıyor...

Trabzon yurt ihaleleri Haberi

Trabzon yurt ihaleleri


Trabzon Sürmene 240 kişilik öğrenci yurdu ikmal inşaatı yapım işi 19 Haziran 2014 tarihinde ihale edilecek. İhale saat 10.00'da Sahil Cad. 2 nolu Beşirli Mah. Merkez TRABZON adresinde yapılacak.


Toplam inşaat alanı 7 bin 243 metrekare olan öğrenci yurdu yapım işi ihalesinde, sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde yer teslimi yapılıyor. Yurdun yapımı için süre 300 iş günü olarak belirtiliyor.



İhale ilanı için