02 / 05 / 2024

Trabzonda 50 metre yere 350 metre üstgeçit

Trabzonda 50 metre yere 350 metre üstgeçit

Trabzon’da 350 metre uzunluğundaki döner merdivenli üstgeçide, yayaların daha rahat kullanması için düz bir merdiven daha eklenecek..

50 metre su altında çalışabilen Xiaomi Mi Band 6 Teknosa'da indirimde! 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Xiaomi'nin en popüler akıllı bileklikleri arasında yer alan Xiaomi Mi Band 6'ya indirim yaptı! 30 Fitness modu bulunan Xiaomi Mi Band 6, kalp atış hızı ve kan oksijen doygunluğunu seyredebiliyor. Peki, Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşet 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yusufeli Barajı'nın yapımında son 50 metre!

Yusufeli Barajı 225 metre gövde yüksekliğine ulaşırken, barajın inşaatının tamamlanması için son 50 metre kaldı.

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde ayaklar yükseliyor!

Yapımına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde ayaklar yükselmeye devam ediyor. Köprü ayakları 7'nci blokların da tamamlanmasıyla 50 metre yüksekliğe ulaştı.

Manavgat'ta 4 iş yeri yıkıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde plaja 50 metre mesafede bulunan yeşil alanda olduğu kaydedilen 4 iş yerinin yıkımı tamamlandı.

Denizlili inşaat işçilerinden vinçli eylem!

Denizli'de toplu konut inşaatında çalışan işçiler, 3 aydır paralarını alamadıklarını iddia ederek, 18 katlı binanın çatısı ile yüksekliği 50 metre olan vincin tepesine çıkarak eylem yaptı. 

Haliçport'un yeni imar planı askıya çıktı!

Haliçport projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı. Yeni planda binaların maksimum yüksekliği 24.50 metre olarak belirtildi...

Tünel Akvaryum'un yüzde 25'i tamamlandı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadisi arasında inşa edilen Tünel Akvaryum projesinin yüzde 25'lik bölümü bitti. Proje kapsamında 50 metre kazı tamamlandı.

Eğribel Tüneli Haziran'da tamam! Işığa son 50 metre!

2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen tünelin sol tüpünde ışığın görülmesine 50 metre kaldı ve tünelin Haziran'da açılması planlanıyor...

Mevlüt Uysal'dan dünya şampiyonu Beytullah Eroğlu'na daire sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Dünya Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda 50 metre kelebekte altın, 50 metre sırtüstünde de bronz madalya kazanan Beytullah Eroğlu'na bir daire hediye sözü verdi. 

1.800 mahalle tipi kompleks yapıldı!

Yapılan spor tesislerinin sayısının hızla arttığını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Son 1,5 yıl içinde, 35'e 50 metre halı saha yanında basketbol ve voleybol sahası yer alan 'mahalle tipi kompleks' olarak adlandırdığımız 1800 tesis yaptık" dedi.

Eğribel Tüneli'nin yüzde 50'si tamam!

Türkiye'nin en büyük üçüncü, Karadeniz Bölgesi'nin ise ikinci en uzunu olacak olan Eğribel Tüneli'nin yüzde 50'si tamamlandı. Eğribel Tüneli'nin uzunluğu 11 bin 800 metre.

Antalya şelaleleri yapılaşma nedeniyle yok oluyor!

Antalya’da 1965’li yıllara kadar 40-50 metre yükseklikteki falezlerde oluşan 30 şelaleden çoğunluğunun yok edildiği belirtildi.

Trabzonda 50 metre yere 350 metre üstgeçit Haberi

Trabzonda 50 metre yere 350 metre üstgeçit

Karadeniz Sahil Yolu’nun Faroz Balıkçı Barınağı yakınındaki güzergâhta yaşanan trafik kazalarının ardından yayaların güvenliği için bölgeye üstgeçit yaptırıldı.



Üstgeçidi kullananlar, yolun karşısına geçmek için 50 metrelik mesafeyi yaklaşık 350 metre yürüyerek tamamlamak zorunda kalıyor.Engelli ve yaşlıların daha rahat kullanabilmeleri amacıyla zemini düz olarak yapılan ve her 2 yönünde 3’er kat merpen bulunan üst geçidin oldukça uzun olması nedeniyle ek merpen yapılmasına karar verildi.Ekipler, üstgeçidin her 2 yönünde 15’er metre uzunluğunda ek merpen yapımına başladı. 350 metre uzunluğundaki üstgeçit, 15’er metrelik 2 merpenle 380 metre uzunluğa...