29 / 04 / 2024

Trabzonda kiralık oteller

Trabzonda kiralık oteller

Trabzon Vakfıkebir'de bulunan otel Vakfıkebir Belediye Başkanlığı tarafından 06 Şubat 2015 tarihinde Cuma günü saat 14:00’de ihaleye sunuluyor. Yap İşlet Modeli ile 25 yıllığına kiraya verilecek.

Koronavirüsle tatilcilerin kiralık villa arayışı arttı!

Koronavirüs salgını ile mücadele sonrası normalleşme takviminin belli olması ve havaların da ısınmasıyla birlikte uzun süredir rafa kaldırılan tatil planları tekrar gündeme geldi. Tatilciler, oteller yerine kiralık villaları tercih etmeye başladı...

Oteller doldu, yabancı turist kiralık eve yöneldi!

Bu yıl içerisinde 50 milyon yabancı turist hedefleyen Türkiye’de oteller neredeyse doldu. Yabancı turist fiyat avantajı ve kolay ulaşımıyla öne çıkan kiralık dairelere yöneldi.

Murat Şen: Günlük kiralık evler turizme darbe vuruyor!

Denizli Turistik Otel ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, oteller açısından haksız rekabet, devlet açısından da büyük bir vergi kaybına neden olan günlük kiralık evler sorununa çözüm beklediklerini söyledi.

Otel sektörü günlük kiralık evleri gün yüzüne çıkardı!

Otelciler, ölümle sonuçlanan üzücü olayların yanı sıra oteller açısından haksız rekabet, devlet açısından da büyük bir vergi kaybına neden olan günlük kiralık evler konusunu yeniden gündeme taşıdı.

Otelciler lüks kiralık evler konusunu tekrar gündeme taşıdı!

Otelciler, ölümle sonuçlanan üzücü olayların yanı sıra oteller açısından haksız rekabet, devlet açısından da büyük bir vergi kaybına neden olan günlük kiralık evler konusunu yeniden gündeme taşıdı.

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Küçük Oteller Derneği’nin Misafirim Olur Musun projesine yoğun ilgi!

Küçük Oteller Derneği’nin Misafirim Olur Musun projesine yoğun ilgi. Dernek üyesi küçük oteller; işlerin yoğun olmadığı ölü sezonlarda, otel sahipleri, müdürleri ve personelleri ile beraber birbirlerini ağırlıyor.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Kapadokya’da, misafir memnuniyetini küçük oteller sağlıyor!

Misafirini iyi anlayan, onlarla doğru iletişim kuran, kişiye yönelik üstün nitelikli hizmet veren küçük oteller, Kapadokya’da da yerli ve yabancı turistlerin gözdesi oldu.Kapadokya’da, misafir memnuniyetini küçük oteller sağlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Trabzonda kiralık oteller Haberi

Trabzonda kiralık oteller

Trabzon Vakfıkebir'de bulunan otel Vakfıkebir Belediye Başkanlığı tarafından Yap İşlet Modeli ile 25 yıllığına kiraya verilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37’nci maddesine göre kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir.


İhale 06 Şubat 2015 tarihinde Cuma günü saat 14:00’de Belediye Binasında belediye encümen salonunda encümen üyeleri huzurunda yapılacaktır.


Turistik Tesis niteliğindeki üzerinde teras katı bulunan 7 katlı, 40 yatak odalı Otel Binası, Çarşı Mahallesi 2 ada, 5 parselde kayıtlı olup Vakfıkebir Gülbaharhatun Caddesi'nde yer alıyor.


Aylık kira muhammen bedeli 14.000,00.-TL, yıllık 168.000,00.-TL, 25 yıllık 4.200.000,00.-TL’dir. Tadilat muhammen bedeli 2.118.458,27.-TL + KDV’dir. Tadilat bedeli kira toplam tutarından mahsup edilecektir. Geçici teminat tutarı 126.000,00.-TL’dir. (Toplam Kira Muhammen bedeli üzerinden alınacaktır.


Belediyemize ait Çarşı Mahallesi 2 ada, 5 parselde kayıtlı bulunan taşınmaz üzerinde Gülbaharhatun Caddesi...