06 / 05 / 2024

trabzondaki dinlenme alanları

trabzondaki dinlenme alanları

Trabzon Belediyesi, şehir genelinde yaptığı parkla ve çocuk oyun alanları ile vatandaşlara rahat ve ferah ortamlarda dinlenme imkânı sunuyor. 2009 yılından itibaren yapılan semt ve çocuk parkı sayısı 22 'yi buldu...

İmar planlarına motokurye güncellemesi! Park ve dinlenme alanları geliyor!

Türkiye'de sayıları gittikçe artan motokuryeler için Bakanlık Mekansal Planlar Yapım Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. İşte detaylar...

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Kızılırmak Sedde projesinin inşaatı tam gaz!

Yapım çalışmalarının tam gaz devam ettiği Kızılırmak Sedde projesinde; botanik bahçeler, dinlenme alanları, panayır alanı, otel ve çevre alanları, anfi tiyatro, bisiklet ve 2 kademeli yürüyüş yolları, suni göl, Maket Bafra evleri yer alacak.

İzmir Karabağlar'a yeni kent meydanı geliyor!

İzmir'de Alyanak Bulvarı üzerinde bulunan 4 hektarlık alana kent meydanı yapacak. Meydanda açık otoparklar, meydan, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları yer alacak.

Tokat Karşıyaka'ya bisiklet ve yürüyüş yolu!

Tokat Belediyesi'nin Karşıyaka Mehmet Akif Ersoy Lisesi - Altıyüzevler Kavşağı arasında hayata geçirdiği bisiklet yolu, koşu yolu, dinlenme alanları ve peyzaj düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Fatih Camii’nin çevresi yenilendi!

İstanbul’un tarihi yapılarından biri olan Fatih Camii’nin çevresi yenilendi. Proje kapsamında yaklaşık 18 bin metrekarelik yeşil alan uygulaması tamamlandı. Tarihi caminin çevresinde dinlenme alanları, süs havuzları ve yürüyüş yolları inşa edildi.

Kocaeli'de hafriyatlarla yeni dinlenme alanları oluşturuluyor!

Hızla büyüyen ve gelişen kent Kocaeli’de inşaatların, yolların, elektrik, su hatlarının, parkların yapımı esnasında ortaya çıkan hafriyatlar kentin güzelleştirilmesinde rol alıyor.

İder Mobilya'dan birbirinden güzel berjerler!

İder Mobilya’nın birbirinden şık ve tarz berjerlerini salon ya da oturma takımınızla bir arada kullanabileceğiniz gibi, yatak odasında, evinizin girişinde ya da giyinme odanızda keyifli dinlenme alanları yaratmak için tercih edebilirsiniz.

Şişecam Topluluğu, genel merkezini Tuzla’ya taşıdı!

Şişecam Topluluğu, genel merkezini Tuzla’ya taşıdı. Çalışanlarına sağlıklı ve esnek bir çalışma ortamı sunan Şişecam Genel Merkezi, küçük ve keyifli bir mola vermek isteyen çalışanları için özel olarak tasarlanmış yeme-içme, eğlence ve dinlenme alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Bursa Ata Park açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi Konak Mahallesi’nde bulunan eski adı Eker Park olan parkı yeniden düzenleyerek ATA Park adıyla hizmete sokmaya hazırlanıyor. Çalışmalarda parkın fonksiyonları artırılırken, dinlenme alanları da çoğaltıldı.

Odunpazarı Gökmeydan Halk Merkezi açılış için gün sayıyor!

Odunpazarı Gökmeydan Halk Merkezi açılış için gün sayıyor.Derslikleri, kütüphanesi, dinlenme alanları yapılan Halk Merkezi'ndeki eksiklikler de hızla tamamlanıyor.

Osmangazi Belediyesi’nden 1 yılda 44 park!

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların rahat nefes alabilecekleri, her yaştan insanın keyifli zaman geçirebilecekleri dinlenme alanları oluşturmak adına 1 yıl içerisinde 47 bin 418 metrekare alana toplam 44 park ve yeşil alan yaptı.

İnegöl Belediyesi Mahmudiye'ye otopark inşa ediyor!

Bursa’nın İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesi'ne 47 araçlık otopark ve koruluk yapıyor. Adil Kansu, “Yaşanabilir bir İnegöl hedefiyle çıktığımız bu yolda otopark alanları, yeşil alanlar, dinlenme alanları, çocuk parkları yapıyoruz." dedi.

trabzondaki dinlenme alanları Haberi

trabzondaki dinlenme alanları


Trabzon Belediyesi, şehir genelinde yaptığı parkla ve çocuk oyun alanları ile vatandaşlara rahat ve ferah ortamlarda dinlenme imkânı sunuyor TrabzonBelediyesi, şehir genelinde yaptığı parkla ve çocuk oyun alanları ile vatandaşlara rahat ve ferah ortamlarda dinlenme imkânı sunuyor.


2009 yılından bugüne kadar 22 adet park ve dinlenme alanı yaparak kente kazandıran Belediye, imar planında park ve yeşil alan olarak ayrılan yerlerde park yapımını sürdürüyor. Üniversite Mahallesi'nde 5 bin 600 metrekare alanda yapımı devam eden spor temalı parkın yanında yine aynı mahallede Barışçı Sokak'ta yeni parkın yapımı hızla devam ediyor. Spor Temalı Park'ın içerisinde çocuk oyun alanı, koşu pisti, spor alanları, kapalı otopark, kapalı spor salonu, kapalı spor salonunun içerisinde iki adet jimnastik salonu ve bir adet squash solunu piknik alanı ve...