19 / 05 / 2024

Trabzondaki spor temalı parkı çalışmaları son durum

Trabzondaki spor temalı parkı çalışmaları son durum

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Üniversite Mahallesi’nde yapımına başlanılan Spor Temalı Park’ta çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor.

Trabzonspor Ortahisar Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine inşa edilen spor temalı Ortahisar Millet Bahçesi hizmete açıldı.

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Trabzon'a 4 milyon TL'lik spor temalı park!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Üniversite Mahallesi’nde şehre kazandırılan Spor Temalı Park’ın inşaatı tamamlandı.

Trabzon'daki Spor Temalı Park'ın inşaatı tamamlanıyor!

Yaklaşık 4 milyon TL’lik maliyeti tamamen Büyükşehir Belediyesi bütçesinden karşılanan ve 5 bin 653 metrekare alan üzerine kurulan park, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk ve tek spor temalı parkı olarak öne çıkıyor.

Trabzon'daki spor temalı park tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Üniversite Mahallesi’nde yapımına başlanılan Spor Temalı Park’ta çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor.

Trabzon Belediye Başkanı EYOF Hatıra Parkı inşaatını inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları devam eden Spor Temalı Park'ta incelemelerde bulundu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Spor Temalı Park'ı inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları süratle devam eden Spor Temalı Park’ta incelemelerde bulundu.

Trabzon'daki spor temalı park 2015 yılının ilk yarısında tamamlanacak!

5 bin 653 metrekarelik alanda yapılan Trabzon’un ilk spor temalı park ile şehre ayrı bir yaşam alanı kazandırılıyor. Yaklaşık 4 milyon TL'ye mal olacak parkın 2015 yılının ilk yarısına kadar tamamlanması planlanıyor.

Trabzon'da 4 milyon liraya mal olacak spor parkın inşaatı sürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Üniversite Mahallesinde yaptırılan spor temalı parkta çalışmalar tam gaz devam ediyor. 5 bin 653 metrekare alanda inşa edilen park tamamlandığında vatandaşlar dinlenme ve spor yapabilme imkanına kavuşacak...

Folkart Towers'dan yaşam merkezi atağı!

İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta, sağlık ve spor temalı bir yaşam merkezi kuruluyor. Carrera Fitness & SPA Merkezi için Alman Aquarius Group ile Folkart Yapı işbirliği anlaşması imzaladı.

Trabzon'da spor temalı parkın yapımı devam ediyor!

Trabzon Belediyesi şehir genelinde yaptığı parkla ve çocuk oyun alanları ile vatandaşlara rahat ve ferah ortamlarda dinlenme imkanı sunuyor. Belediye imar planında park ve yeşil alan olarak ayrılan yerlerde park yapımım sürdürüyor...

TOKİ, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 16 stadyum yaptıracak!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "16 stadyumun ihalesini bir takvim yılı içinde yapacak kadar sağlam bir ülkenin yurttaşları, bu kadar dik duran bir milletin vekilleri olarak kendimizle iftihar etmeli, gurur duymalıyız" dedi

Spor City Konutları'nda metrekaresi 1.800 TL'ye!

Temeli 2011 yılının Ağustos ayında atılan Spor City'in 2013 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Spor City Konakları'nda 153 metrekare 3+1, 113-100 metrekare 2+1 ve 84 metrekare 1+1 evler yer alıyor

Trabzondaki spor temalı parkı çalışmaları son durum Haberi

Trabzondaki spor temalı parkı çalışmaları son durum

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Üniversite Mahallesi’nde yapımına başlanılan Spor Temalı Park’ta çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor. 


Yaklaşık 4 milyon TL’lik maliyeti tamamen Büyükşehir Belediyesi bütçesinden karşılanan ve 5 bin 653 metrekare alan üzerine kurulmakta olan park, Doğu Karadeniz’in ilk spor temalı parkı olarak öne çıkıyor.


Yapım çalışmalarında önemli ölçüde mesafe katledilen park, 2015 yılı içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Parkın içerisinde çocuk oyun alanı, koşu pisti, spor alanları, basketbol ve voleybol sahaları, kapalı otopark, kapalı spor salonu (kapalı spor salonunun içerisinde iki adet jimnastik salonu ve bir adet squash salonu) piknik alanı ve kafeterya bulunuyor.


Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, söz konusu yatırımın adından da anlaşılacağı gibi spor ağırlıklı bir yaşam alanı...