05 / 05 / 2024

Trabzonspor idari binası

Trabzonspor idari binası

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Gebze'de 40.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Gebze İcra Dairesi, arsa hissesi, iki katlı prefabrik fabrika ve idari binasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 40 milyon 155 bin 694 TL olarak açıklandı.

Niğde'de 18.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Niğde İcra Dairesi, Niğde ili, Merkez ilçesi, Fertek K. 133 ada 26 parselde yer alan fabrika ve iki katlı idari binasını 18 milyon 209 bin 338 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a arsa desteği!

Trabzon Ortahisar Belediyesi Trabzonspor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir arsayı ücretsiz olarak verecek. Eski bir belediye binasının da bulunduğu arsada bordo mavililer gelir sağlayacak projelere imza atacaklar.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

İzmit Yenişehir'e yeni hizmet binası!

İzmit Belediyesi Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Halil Coşkun Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binasında incelemelerde bulunmak üzere inşaat alanına gitti.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nün binası ne zaman bitecek?

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü idari binası, sosyal tesisleri ve yangın acil durum ünitelerinin içinde olması düşünülen Orman Bölge Müdürlüğü kampüs çalışmaları hızla sürüyor.

Beykoz Temizlik İşleri Müdürlüğü binası açıldı!

Beykoz’da örnek temizlik hizmetleri sunan Beykoz Belediyesi, Rüzgarlıbahçe’de yapımını tamamladığı Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmet binasını törenle açtı. 2 katlı yeni hizmet binasında idari bölümler, veteriner kliniği ve yüklenici firmalar yer alacak.

İstanbul'da 1.268 kamu binası depreme karşı güçlendirildi!

İstanbul Valiliğince sürdürülen İSMEP kapsamında 5,5 milyar liralık kaynak harcanarak ildeki 1044 okul, 48 hastane, 61 poliklinik, 38 yurt, 55 idari bina ve 22 sosyal hizmet binası olmak üzere toplamda 1268 yapı güçlendirildi veya yeniden inşa edildi.

Batman yeni gümrük binası, OSB'nin çehresini değiştirecek!

8430 Metrekarelik alana idari hizmet binası ile sosyal tesislerin yapılacağı yeni gümrük sahası OSB’nin çehresini değiştirecek. Batman’da geçen yıl 34 milyon dolarlık ihracat yapıldı.

Muğla Büyükşehir İdari Hizmet Ek Binası’nın temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi İdari Ek Hizmet binasının temeli Menteşe İlçesi Orhaniye Mahallesi’ndeki Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 nolu hizmet alanı içerisinde atıldı.

Adana İmamoğlu Mezarlığı idari binasının temeli atıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, İmamoğlu Merkez Mezarlığı idari binası için temel atma töreni gerçekleştirdi. Törene Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Recai Çakar, Bakım ve Defin Şube Müdürü Celal Uluç katıldı.

Trabzonspor idari binası Haberi

Trabzonspor idari binası

Trabzonspor'un yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri yanında bulunan yeni idari binanın açılış töreninde konuştu. Ağaoğlu, Türkiye'nin ilk modern tesislerinden birisine sahip olduğunu söyledi.

Tesislerin, kulübün ihtiyaçlarını zamanla karşılayamadığını belirten Ağaoğlu, "Bunun için yenilenme ihtiyacı hasıl oldu. Yönetime gelir gelmez hemen 1 aylık süreç içerisinde yönetim kurulu ve sponsorlarımızın desteğiyle tesislerimizi ve kamp binalarımızı ciddi bir şekilde yenilemek için bir çalışmanın içerisine girdik. Bu süre içerisinde 1461 Trabzon'un tesislerini kullandık" diye konuştu.

Tesislerin yenilenen haliyle hizmete girdiğini belirten Ağaoğlu, şu şekilde konuştu: "İdari bina olarak şu anda bulunduğumuz binaya geçtik. Buranın tahsisi için de bize destek veren başta Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız...