05 / 05 / 2024

Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi NEREDE

Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi NEREDE

Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nader M. H. Kıshko ve Hassan Alı O Alsharıf ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Atlasnoble Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atlasnoble Foreıgn Trade And Consultancy LTD tarafından kuruldu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Marjıya tarafından kuruldu.

Mc Global Trade Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mc Global Trade Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mete Köprücü tarafından kuruldu.

Line Gayrimenkul Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Line Gayrimenkul Proje Pazarlama Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Al Malkı ve Ece coşkun ortaklığında kuruldu.

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Çalbay tarafından kuruldu.

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.M.Abdullah Al-Tahamı tarafından kuruldu.

Sanda İnternational Trade Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sanda İnternational Trade Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 110 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Keskin tarafından kuruldu.

Easy Universal Trade Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Universal Trade Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bahnam Taghizadehazhari, Mohammadsaber Maki ve Sepehr Familnilian tarafından kuruldu.

TMSF, Tarkim Uçak Bakım Onarım'ın 3 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık A.Ş'ye ait 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Semerkand Line Sitesi'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

United Turk For Trade Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

United Turk For Trade Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Korkut, Maged Saad Abdullah Al Raimi, Nabil Yahya Ali Al Samhi ve Firas Abdullak İsmail Shubbak ortaklığında kuruldu.

Mnc For General Trade Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnc For General Trade Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen M Al  Khalıfah tarafından kuruldu. 

Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi NEREDE Haberi

Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi NEREDE


Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nader M. H. Kıshko ve Hassan Alı O Alsharıf ortaklığında kuruldu. 


Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Gayrimenkulün belli bir ücret veya sözlesme temeline dayalıolarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık faaliyetlerini yürütmek, b. Her türlü sanayi ve is makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını,üretimini ve dahili ticaretini yapmak. c-Her türlü motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz tasıt araçlarını, spor ve eglence araçlarını,otomobil, otobüs, kamyon, kamyonet, tanker, TIR,minibüs, traktör, treyler, is ve tarım makinaları ile akümülatör ve bunlara ait makine ve yedek parçalarını ve her türlü lastiklerini, otomotiv aksam veparçalarını kiraya vermek,...