02 / 05 / 2024

trafik kriz masası

trafik kriz masası

İstanbul’da son günlerde yapılan yol çalışmaları nedeniyle yaşanan trafik sorununu asgariye indirmek için kriz masası oluşturuluyor. Başkan Kadir Topbaş, 16 Temmuz Pazartesi günü bu konudaki çalışmaları kamuoyu ile paylaşacak

Volkswagen’de kırmızı alarm! Sebebi bilinmeyen bir arıza nedeniyle araç üretimi durduruldu!

Alman otomotiv devi Volkswagen, sebebi bilinmeyen sistem arızası nedeniyle araç üretimini durdurdu. Aynı zamanda, Volkswagen Grubu'nun Porsche ve Audi markalarının da söz konusu arızadan etkilendiği, konunun araştırılması amacı ile kriz masası kurulduğu ifade edildi.

Ordu'da heyelandan etkilenen vatandaşların sorunları çözülüyor!

Kriz Masası Koordinatörü ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, "Heyelandan etkilenen vatandaşlarımız rahat edene kadar buradayız" dedi...

Ordu'daki heyelan için kriz masası kuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan için kriz masası kurdu.

25 binanın boşaltıldığı Esenyurt'ta kriz masası kuruldu!

İstanbul Esenyurt'ta iki sokakta ve bazı yapılarda çökme ve çatlaklar oluştu. Olay sonucunda 25 bina tahliye edildi. Olayla ilgili kriz masası da oluşturuldu.

Riskli binaların tespiti için kriz masası kuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kağıthane'de çöken binayla ilgili "Yahya Kemal Mahallesi'ndeki vatandaşlarımız, kurulan Kriz Masasına başvurarak binalarının risk tespitini yaptırabileceklerdir." açıklamasında bulundu.

Mardin Nusaybin'de terör mağdurlarına kira yardımı yapılacak!

Nusaybin Kaymakamı Murat Sarı, ilçedeki terör mağdurlarına kira yardımı yapılacağını açıkladı. Kaymakam Sarı, "Evleri yasaklı mahallelerde kalan vatandaşlarımızın, kriz masasına başvurarak kayıt yapmaları halinde ev kiralarını karşılayacağız." dedi.

Irak Parlamentosu kaçırılan Türk işçilerin durumunu ele alacak!

Irak Parlamentosu'ndaki ilgili komisyonlar olağanüstü toplanarak, Bağdat'ın Sadr bölgesinde kaçırılan Türk işçilerin durumunu ele alacak. Abbas el-Beyati, konuyu yakından takip etmek için kriz masası kurduğunu hatırlattı.

Odunpazarı Belediyesi'nden kar için kriz masası!

Odunpazarı Belediyesi, son günlerde hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı nedeniyle kurduğu kriz masası ile karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor...

İran'da 5,3 büyüklüğünde deprem!

Buşehr kriz masası Genel Müdürü Kazım Muradi, acil yardım ekiplerinin bölgede hazır bekletildiklerini fakat şu ana kadar can kaybı veya yaralanma olup olmadığı hakkında bir bilginin kendilerine ulaşmadığını söyledi.

Tunca ve Meriç köprüleri trafiğe açıldı!

İl Kriz Masası kararına göre kapatılan köprüler suyun yatağına çekilmesi üzerine trafiğe açıldı. Edirne Emniyet Müdürlüğünce köprü girişlerine çekilen bantlar kaldırıldı. Tunca ve Meriç köprüleri suyun yatağına çekilmesi üzerine trafiğe açıldı

İran'daki depremde 2 bin 700 ev hasar gördü!

İlam Eyaleti Kriz Masası Genel Direktörü Ahmed Keremi, resmi haber ajansı IRNA’ya yaptığı açıklamada can kaybına yol açmayan depremde yaralananların sayısının 250 ’ye yükseldiğini belirtti.

THY 2014 Ocak-Haziran trafik verilerini yayınladı!

Türk Hava Yolları A.O. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre THY 2014 Ocak-Haziran trafik verilerini yayınladı 2014 Ocak-Haziran trafik verilerini yayınladı.

Fethiye'deki 'uğursuz ev' trafik kazalarıyla gündeme geliyor!

. Şu ana kadar 3 kişinin trafik kazalarında yaşamını yitirmesi, ev sahibi Selim Topçu'nun oğlu Mustafa Topçu'nun da bir kaza sonrasında çıkan kavgada öldürülmesi nedeniyle ev, 'uğursuz' olarak nitelendiriliyor.

trafik kriz masası Haberi

trafik kriz masası

İstanbul’da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Haliç Köprüsü’nde yapılan yol bakım çalışmalarının yaşattığı trafik sıkıntısı, oluşturulacak kriz masasıyla asgariye indirilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Valiliği ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yaşanan trafik sorunun ele almak üzere Büyükşehir Belediyesi’nin Merter binasında bir toplantı yaptı.


Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Basın Danışmanı Ahmet Faruk Yanardağ, İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Hacımustafaoğlu, Ulaşım Daire Başkanı Yakup Demirhan, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz ile İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Şengün katıldı.


Toplantıda İBB Ulaşım Koordinasyon Müdürü Adil Karaismailoğlu, Zabıta Tedbir Müdürü İbrahim Köse ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden Trafik Denetleme Şube Müdürü Mesut Gezer, Trafik Denetleme Şube Müdürü Yardımcıları Ali Özsoylar ve Alim Karakılıç da...