26 / 07 / 2024

trafo malzemeleri

trafo malzemeleri

Elektrik Üretim ve Dağıtım Ekipmanlarının ihracat performansı ile öne çıkan trafo, jeneratör ve şalt malzemeleri alt ürün sektörü, sürdürülebilir ihracat artış hedefiyle bir araya geldi.

Trafo, jeneratör ve şalt malzeme ihracatında 2023 hedefi 5,5 milyar dolar!

Elektrik Üretim ve Dağıtım Ekipmanlarının ihracat performansı ile öne çıkan trafo, jeneratör ve şalt malzemeleri alt ürün sektörü, sürdürülebilir ihracat artış hedefiyle bir araya geldi.

Kardeşler Yapı Malzemeleri İnşaat ve Mobilya Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Kardeşler Yapı Malzemeleri İnşaat Tüketim Malzemeleri ve Mobilya Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Fethi Mustafa tarafından 700 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sancak Profil ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Profil ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Esenler, Turgut Reis Mahallesi'nde kuruldu.

DKS İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DKS İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Durmuş, Süleyman Karahan, Yunus Sönmez tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Baytun İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baytun İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakkı Bayram tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Maltepe, Bağdat Caddesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Kayserilioğlu İnşaat Gıda Yapı Malzemeleri Turizm ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayserilioğlu İnşaat Gıda Yapı Malzemeleri Turizm ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Kayserilioğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

SSC Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SSC Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Akkın, Esra Ünlü, Ceyhun Yılmaz tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Sinpaş İş Modern'nde kuruldu.

Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Anıl Özakıncı, Mehmet Fidan Özakıncı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Şubat'ta kuruldu.

Cerrahoğlu Medikal İnşaat Kırtasiye Büro Sarf Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cerrahoğlu Medikal İnşaat Kırtasiye Büro Sarf Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Bülent Dal Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu.

Aroma İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aroma İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Zahi J.H. Swidan, Abeer Namo tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Albay Cemil Sakarya Sokak'ta kuruldu.

Ekse İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekse İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serbay Portakal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Tuzla, Vatan Caddesi, Özatik Sitesi'nde kuruldu.

Çimtaş İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Gıda Ürünleri Nakliye Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Çimtaş İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Gıda Ürünleri Nakliye Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Mustafa Çağlayan, Mehmet Tarık Çağlayan tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu.

Alamut Yapı Malzemeleri İnşaat ve Metal Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alamut Yapı Malzemeleri İnşaat ve Metal Ticaret Anonim Şirketi, İmdat Katar tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi, Tugayyolu Caddesi'nde kuruldu.

trafo malzemeleri Haberi

trafo malzemeleri

TET öncülüğünde hayata geçirilen Trafo, Jeneratör ve Şalt Malzemeleri Yurtdışı Pazarlama Takımında sektörün önemli temsilcilerinin yer aldığı 19 firma, hedef pazarlarda ihracatı artırmanın yollarını arayacak.


Ekonomi Bakanlığı’nın desteklediği UR-GE (Uluslararası Rekabetçiliğin Desteklenmesi Tebliği) kapsamında Kablo İletken Sektörü Yurtdışı Pazarlama Takımı, Beyaz Eşya Yan Sanayi Yurtdışı Pazarlama Takımı, Yazılım Sektörü Yurtdışı Pazarlama Takımlarını kuran Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği  (TET) son olarak Trafo, Jeneratör ve Şalt Malzemeleri Yurtdışı Pazarlama Takımını faaliyete geçirdi. Alt sektörlerinde çalışmalarını hızlandıran elektrik-elektronik sektörü, 2023 yılındaki Türkiye ihracatına 45 milyar dolar ile katkı sağlamayı hedefliyor.

Elektrik elektronik ihracatından önemli bir pay alan Elektrik Elektronik Üretim ve Dağıtım Ekipmanları, geçtiğimiz yıl 3 milyar 576 milyon dolar elde etti. Sektörün 2023 yılında 11 milyar 500 milyon dolara ulaşması bekleniyor....