02 / 05 / 2024

Trakya Cam enerji tasarrufu

Trakya Cam enerji tasarrufu

Trakya Cam Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Haluk Sarıaltın, “Binalardaki ısı kayıplarının yüzde30’u ise pencerelerden sunduğumuz son teknoloji ürünlerle bireysel tasarrufun toplumsal kazanca dönüşmesini hedefliyoruz” dedi.

Trakya Cam enerji tasarrufunu anlatmak için etkinlik düzenliyor!

Trakya Cam Sanayii A.Ş, “Isıcam Konfor”un sağladığı enerji tasarrufunu anlatmak amacıyla özel bir etkinlik gerçekleştiriyor. Etkinlik 2 Ekim Çarşamba günü Forum İstanbul AVM'de yapılacak...

ÇEDBİK Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri 28 Ekim'de!

ÇEDBİK, seminer etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Dernek 28 Ekim'de Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri düzenliyor.

Akkuyu'nun 2. yeri Trakya Bölgesi olacak!              

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Akkuyu'nun 2. yerinin Trakya Bölgesi olacağını söyledi...

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi ,Kozmik Güneş Ener

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Şişecam Avrupa'nın en büyük düzcam üreticisi oldu!

Şişecam Topluluğu küresel büyüme hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Topluluk bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., İtalya merkezli düzcam üreticisi Sangalli Vetro Porto Nogaro firmasının varlıklarının tamamını 84,7 milyon Euro karşılığında satın aldı.

Cam binalar enerji tüketimini artırıyor!

Kısa sürede uygulanması ve estetik duruşuyla tercih edilen cam binalar statü sembolü haline geldi. TMMOB Meteoroloji Mühendisleri Odası Başkanı Köse cam binalar için, cephelerin ısı kaybına yol açtığını ve maliyetleri artırdığını söyledi.

Şişecam, İstanbul Cam 2016 Fuarı’na katıldı!

Şişecam Düzcam, ‘İstanbul Cam 2016 Fuarı’nda Isıcam’ın yenilenen marka mimarisini sektör profesyonellerine tanıtırken, enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü ve dekorasyonda şeffaflık sunan yenilikçi ve özel çözümleriyle büyük ilgi gördü.

Trakya'da yenilenebilir enerji toplantısı yapıldı!

TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan, Trakya Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği “Yenilebilir Enerji” programında yaptığı konuşmasında, yenilenebilir enerjinin Trakya’da pek ilerlemediğini, sebebinin ise güneş ışıkları ve rüzgarla ilgili olduğunu

Trakya Cam, müşterilerini Bulgaristan tesislerinde ağırladı!

Şişecam Topluluğu’nun düzcam alanındaki faaliyetlerini yürüten Trakya Cam’ın iştiraki Trakya Glass Rus AO, Rusya ve Kazakistan’dan müşterilerini 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da ağırladı.

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Fotovoltaik Enerji Sistemleri Edirne'de açılacak!

Yunanistan’da faaliyet gösteren Fotovoltaik Enerji Sistemleri firması, Edirne'nin Keşan ilçesinde yatırım yapmaya hazırlanıyor. Güneş enerjisinden elektrik üreten firmanın yetkilisi Kalenteridis Evaggelos “Keşan’dan Trakya'ya ve sonrasında Türkiye'ye açıl

Trabzon Ahi Evren Hastanesi'nin camları yenilendi!

Yenilenen Trabzon Ahi Evren Hastanesi’nin camları Trakya Cam tarafından ‘Isıcam Konfor’ ile değiştirildi. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından hastanede düzenlenen bir törenle Trakya Cam’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Trakya Cam tasarruflu teknolojileriyle öne çıktı!

Ar-Ge çalışmaları ve geliştirdiği ürünler ile enerjinin daha verimli kullanılmasına katkı sağlayan Trakya Cam’ın ileri teknoloji ürünlerini tanıttığı ‘6. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda (EVF 2015) ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Trakya Cam enerji tasarrufu Haberi

Trakya Cam enerji tasarrufu


Trakya Cam Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Haluk Sarıaltın, Türkiye’de kullanılan toplam enerjinin üçte birinin binalarda tüketildiğini belirterek, “Binalardaki ısı kayıplarının yüzde30’u ise pencerelerden kaynaklanıyor. Enerji tasarrufu sağlamayan camlar nedeniyle meydana gelen enerji kaybıyla her yıl 900 okul, 300 hastane, 550 yurt veya 75 bin konut yaptırabileceğimiz 5 milyar TL havaya uçuyor” diye konuştu. Binalarda cam ile yalıtım ve enerji tasarrufu sağlanması konusunda toplumsal bilinci artırmayı amaçladıklarını vurgulayan Sarıaltın, “Isı kayıplarını standart çift cama göre yüzde 50 oranında azaltan Isıcam Konfor başta olmak üzere sunduğumuz son teknoloji ürünlerle bireysel tasarrufun toplumsal kazanca dönüşmesini hedefliyoruz” dedi.



11.10.2013 - Avrupa’nın 4’üncü, dünyanın ise 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam, enerjide yurtdışına bağımlı olan ülkemizde bireysel tasarrufu toplumsal kazanca dönüştürmeyi amaçlıyor. Trakya...