30 / 04 / 2024

Trakya Cam ürünleri

Trakya Cam ürünleri

Enerji tüketiminin yaklaşık yüzde 30'unun binalardan gerçekleştiği ve binalardaki ısı kayıplarının yaklaşık yüzde 30'unun yalıtımsız pencerelerden kaynaklandığı düşünüldüğünde, cam ile sağlanacak yalıtımın önemi ortaya çıkıyor.

Trakya Cam 9 ülkeye üretim yapıyor!

Çift cam markası Isıcam ile tek cama göre ısı yalıtımında avantajlar sunan Trakya Cam, katma değerli ürün portföyünü genişletiyor. Firma enerji tasarrufu ve çevrenin korunmasına geliştirdikleri ürünlerle hizmet etmeyi amaçlıyor..

Trakya Cam ürünlerini Arkımeet 2014'te tanıttı!

Trakya Cam ürünlerini Arkımeet 2014'te tanıttı. Trakya Cam, “ Architects Meet in İstanbul ” başlığı ile gerçekleşen etkinlikte ileri teknolojiye sahip mimari çözümlerini de tanıttı.

Trakya Cam 2014 Solarex Fuarı’nda enerji camlarıyla büyük ilgi gördü!

Enerjinin daha verimli kullanılmasını amaçlayan Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam, 10-12 Nisan 2014 tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2014 Solarex Fuarı’nda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Trakya Cam Arkımeet'e gümüş sponsor olarak katıldı!

Trakya Cam, "Mimarlar İstanbul'da Buluşuyor" başlığıyla düzenlenen platformda, başta yeni ürünü ‘Temperlenebilir Solar Low-E’ kaplamalı camla üretilen ‘Isıcam Konfor 60/43 T’ olmak üzere tüm son teknoloji ürünlerini mimarlarla buluşturdu...

Şok Market’te yeni yıl bereketi! Temizlik ürünleri yüzde 30’a varan indirimlerle! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Şok Market’te Haftanın Ürünleri Kataloğunda temizlik ürünlerine dev indirim yapıldı. Kireç önleyicinin 34 TL’ye, cam temizleyicinin 15 TL’ye, bulaşık makinesi parlatıcısının 24 TL’ye satılacağı indirim kataloğunda başka hangi ürünler indirime girdi? Hangi ürünün fiyatı kaç TL’ye düştü? İşte detaylar

ŞOK marketin 23 Kasım 2022 aktüel ürünleri belli oldu! İşte 23 Kasım 2022 fiyat listesi…

ŞOK marketin 23 Kasım 2022 aktüel ürünleri belli oldu. ŞOK’un bu haftaki kataloğunda Alpina 3’lü Cam Ankastre Set uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Alpina Ankastre fırın, ankastre cam ocak ve ankastre davlumbazdan oluşan 3’lü set 2.999 lira. İşte 23 Kasım 2022 fiyat listesi…

Arzum şarjlı mutfak ürünleri satışta! Blender seti ve doğrayıcı fiyatları kaç TL? 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arzum şarjlı mutfak ürünleri satışa çıktı. Arzum Freestick Şarjlı El Blender Seti ve Freechopp Cam Hazneli Şarjlı Doğrayıcı fiyatları kaç Türk Lirası? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

BİM'de haftanın indirimli ürünleri belli oldu! İşte BİM aktüel ürünler 23 Nisan 2022 Cumartesi kataloğu

Bu hafta BİM'de ışıklı çocuk spor ayakkabından akıllı saate, derin dondurucudan cam set üstü ocağa, buharlı temizleyiciden çok amaçlı dolaba çok sayısa ürün uygun fiyatıyla raflarda. İşte, 23 Nisan BİM aktüel ürünleri fiyat listesi...

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ayaş tarafından kuruldu.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

Akve İnşaat Cam Mozaik Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akve İnşaat Cam Mozaik Ürünleri İmalatı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Onur Kayış imzasıyla kuruldu.

Trakya Cam, müşterilerini Bulgaristan tesislerinde ağırladı!

Şişecam Topluluğu’nun düzcam alanındaki faaliyetlerini yürüten Trakya Cam’ın iştiraki Trakya Glass Rus AO, Rusya ve Kazakistan’dan müşterilerini 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da ağırladı.

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Trakya Cam tasarruflu teknolojileriyle öne çıktı!

Ar-Ge çalışmaları ve geliştirdiği ürünler ile enerjinin daha verimli kullanılmasına katkı sağlayan Trakya Cam’ın ileri teknoloji ürünlerini tanıttığı ‘6. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda (EVF 2015) ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Trakya Cam 9 ülkeye üretim yapıyor!

Çift cam markası Isıcam ile tek cama göre ısı yalıtımında avantajlar sunan Trakya Cam, katma değerli ürün portföyünü genişletiyor. Firma enerji tasarrufu ve çevrenin korunmasına geliştirdikleri ürünlerle hizmet etmeyi amaçlıyor..

Trakya Cam, ‘T Buluşmaları’nın ilkinde ünlü Japon mimar Sou Fujimoto’yu ağırladı!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam’ın bu yıl ilk kez düzenlediği ‘T Buluşmaları’, İş Sanat Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. “Mimarinin Şeffaf Yüzü” sloganıyla düzenlenen etkinliğe, dünyaca ünlü mimar Sou Fujimoto konuşmacı olarak katıldı.

Trakya Cam Akademisi çalışmalarına devam ediyor!

Avrupa'da 3'üncü, dünyada 6'ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam. Türkiye'de bireysel tasarrufu toplumsal kazanca dönüştürmek amacıyla başlattığı çalışmalarını 'Trakya Cam Akademisi' ile sürdürüyor...

Trakya Cam ürünleri Haberi

Trakya Cam ürünleri


Enerji tüketiminin yaklaşık yüzde 30'unun binalardan gerçekleştiği ve binalardaki ısı kayıplarının yaklaşık yüzde 30'unun yalıtımsız pencerelerden kaynaklandığı düşünüldüğünde, cam ile sağlanacak yalıtımın önemi ortaya çıkıyor. 

Trakya Cam'ın, yenilikçi ürünleri ile enerji maliyetlerini önemli ölçüde düşürdüğünü vurgulayan Trakya Cam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu, kuruluşundan itibaren enerji tasarrufu ve enerjinin verimli kullanılmasını ilke edinen Trakya Cam'ın, 1974 yılından itibaren tek cama göre yüzde 50 ısı yalıtımı sağlayan çift camlarını 'Isıcam' markası ile pazara sunduğunu söylüyor. 

Günümüzde standart çift cam ile ısı yalıtımında arzu edilen seviyelere ulaşılmadığına dikkat çelen Şapoğlu, Trakya Cam'ın camla daha etkin ısı yalıtımı ve dolayısıyla daha fazla enerji tasarrufu sağlamak amacıyla, standart camın şeffaflığına sahip olan Low-E kaplamalı camlar ile üretilen yüksek performanslı yalıtım camlan 'Isıcam Sinerji' ve 'Isıcam...