07 / 05 / 2024

trakya cam yapı fuarı

trakya cam yapı fuarı

Düzcam sektörünün lideri konumundaki Trakya Cam, 6 - 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’ nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Yapı Fuarı’ nda yeni cam ürünlerini tanıtıyor.

Trakya Cam Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek!

Trakya Cam ‘İstanbul Yapı Fuarı’nda yaşama değer katan ileri teknoloji üretimi yeni ürünlerini sergileyecek...

1935 yılında İstanbul ve Trakya'da 'köy evleri' yapılmış!

1935 yılında İstanbul ve Trakya'da ev yaptırmak isteyen köy halkına İstanbul Halkevi gerekli imkanları sunarak destek olmuş.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

SGK’dan son dakika açıklaması! Gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarlara yüzde 39 ila yüzde 200 arasında arttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, genel sağlık sigortası doğrultusunda gözlük camı ve çerçeveler için ödenen tutarlarda değişiklik yaptığını açıkladı. Bunula beraber, farklı kalemlerde de artışların yapıldığı duyuruldu.

Trakya'da çiftçinin yüzü gülüyor, kışlık ekimler yapıldı, rekolte düşmeyecek

Trakya'da kuruya ekim yapan çiftçinin yüzü yağışlarla güldü. Kışlık arpa, buğday ve yemlik bezelye ekimi yapıldığını belirten Trakya Tohumcular Derneği Başkanı İbrahim Toruk, 2023 yılında olası bir emtia krizinden Türkiye'nin etkilenmeyeceğini söyledi.

Migros cam ürünlerinde 1 alana 1 bedava! Migros 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros marketler zinciri 28-31 Ekim 2022 tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde cam ürünlerinde geçerli 2 al 1 öde kampanyası başlattı. İşte kampanyalı ürünler..

Trakya Atlas Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakya Atlas Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile ÖZgür Baskın tarafından kuruldu.

Cam fiyatları bir yılda yüzde 300 arttı

Ankara Ulus’ta camcılık yapan birçok esnaf girdi maliyetlerinin giderek artmasıyla birlikte cam fiyatlarına geçen yıldan bu yana yüzde 300 zam yapıldığını söyledi. Camcı esnafı artan fiyatlardan şikayet ederken kar marjının da düştüğünü söyledi.

Çimento, cam, seramik ihracatçılarından doğal gaz zammına tepki!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere sanayide yapılan doğal gaz zammına yönelik açıklama yaptı.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Grup Cam Metal Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazar ve Osman ve Yazar tarafından kuruldu.

Kimliksiz yapı inşaat dönemi sona eriyor!

Beykoz Cam ve Billur Müzesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kimliksiz yapı inşa döneminin sona erdiğini dile getirdi. 

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi bugün KAğıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Uğur ve Umut Akpınar tarafından kuruldu.

2020’de cam balkon talepleri rekor kırdı!

2020 yılında cam balkon ve sineklik yaptırma talepleri rekor kırarken şömine ve barbekü yapım taleplerinde yüzde 140’lık artış olduğu gözlemlendi.

trakya cam yapı fuarı Haberi

trakya cam yapı fuarı

Düzcam sektörünün lideri konumundaki Trakya Cam, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Yapı Fuarı’nda enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü ve dekorasyonda şeffaflık gibi unsurları taşıyan üstün özellikli yeni cam ürünlerini tanıtıyor.


Avrupa’nın 4’üncü, dünyanın ise 6’ncı büyük düzcam üreticisi Trakya Cam Sanayii A.Ş, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’nde düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı’na katılıyor. Trakya Cam, “Cama Cam Katıyoruz” temasıyla katıldığı fuarda Ar-Ge çalışmalarına yeni teknoloji ve ürün geliştirme konusuna verdiği önemi, enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü ve dekorasyon kullanımına uygun geliştirdiği yeni ürünleriyle sergiliyor.


Trakya Cam, ısıtma enerjisinden yüzde 50’ye varan oranda tasarruf sağlanabilen, pencerelerde etkin ısı yalıtımı sağlayan Low-E kaplamalı camlar ile üretilen  “Isıcam Sinerji” ve “Isıcam Konfor” ürünleriyle fuarda yer alıyor. “Isıcam Konfor”...