05 / 05 / 2024

Trakya Vidanjör 2015 yatırımları

Trakya Vidanjör 2015 yatırımları

Son olarak değeri 800 bin TL'yi geçen kombine kanal açma ve temizleme aracı satın alan firmaTrakya'nın lider şirketlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eylül Vidanjör Altyapı İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ali Teber, Cuma Soylu ve Erdem Teber ortaklığında kuruldu.

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

Vatan Vidanjör Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Vidanjör Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cumhur Aksoy tarafından kuruldu.

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akbaş tarafından kuruldu.

Msf Vidanjör Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msf Vidanjör Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Kuru tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gayrimenkul sektörü 2017'ye nasıl bakıyor?

Bu yıl tarihi bir sınavdan geçen inşaat sektörü, 2015'in satış rakamlarını yakalamayı başardı. 2017'de gayrimenkul sektörünü neler beklediğini yorumlayan sektörün önde gelenleri 2017 yılına umutla bakıyor

AVM'lerdeki dolar bazlı kira ödemeleri dükkan kapatıyor!

Organize perakende sektörü 2015 sonunda 217 milyar TL büyüklüğe ulaştı ve perakendeden aldığı payı yüzde 33'e yükseltti. Ancak işler 2016'da darbe girişimine kadar varan konjonktürün de etkisiyle önemli ölçüde yavaşladı. Talep daraldı, ziyaretçi sayıları azaldı.

Gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat etmeli?

Önceki yıl yüzde 5 civarında büyüyen gayrimenkul sektörü, 2015 yılında büyümesini sürdürdü ve milyarlık bütçelerle dev ihalelere giren sektör oyuncuları kadar küçük yatırımları da umutlandırdı. Peki gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat etmeli?

Efor Vidanjör Nakliyat ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Vidanjör Nakliyat ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Dündar ve Sanobar Nazarova ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi, Barbaros Hayrettin Caddesi'nde kuruldu.

GYODER Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu yayınladı!

GYODER Gösterge "Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu ve Yıl Değerlendirmesi" ni yayınladı. Raporda 2015 yılı değerlendirmesine ve 2016 yılı öngörülerine de yer verildi.

Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu açıklandı!

YEM tarafından hazırlanan "Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu"na göre dünya genelinde inşaat harcamaları 2015 yılında nominal olarak değer bazında yüzde 4 büyüdü ve 9,72 trilyon dolara ulaştı.

Ekonomistler Türk yapı sektörünü 25 Şubat'ta değerlendirecek!

25 Şubat 2016 Perşembe günü “Ekonomistler Türk Yapı Sektörünü Değerlendiriyor / Türk Yapı Sektörü 2015 Analizleri ve 2016 Öngörüleri” konulu düzenlenecek etkinlikte Ekonomist ler raporu 2016 yılının öngörüleriyle birlikte değerlendirecekler.

Trakya Vidanjör 2015 yatırımları Haberi

Trakya Vidanjör 2015 yatırımları


Çorlu'da faaliyet gösteren Trakya Vidanjör firması Trakya'da sektörüne en çok yatırım yapan şirket olarak öne çıkıyor. Son olarak değeri 800 bin TL'yi geçen kombine kanal açma ve temizleme aracı satın alan firma Trakya'nın lider şirketlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Her türlü tehlikeli atığı toplamaya yetkili olduklarını belirten firma sahibi Yusuf Akbulut. bütün arıtma tesisleri. 

belediyeler ve fabrikaların ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede olduklarını ifade etti Trakya Vidanjör sahibi Yusuf Akbulut. 

yaptıkları işe önem verdiklerini dile getirerek. 

"'Bu iş. makine, ekipman isi. Bu iş. mesleğe hâkim olan personele ihtiyaç duyar. İşinize yatırım yapmazsanız, müşteri memnuniyetini sağlayamazsınız. Biz de işimize yatırım yapıyor, müşterilerimizin memnuniyetini en ust seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 

Trakya'da bir ilk 'Kanal görüntüleme robotu' Akbulut. firma hakkında bilgiler verirken, ekipmanlarını ve...