03 / 05 / 2024

tramvay inşaatı

tramvay inşaatı

Karşıyaka Mavişehir'de otoyol bitiminden itibaren başlayan ve Caher Dudayev Caddesi'nden devam eden tramvay inşaatı nedeniyle yolun daralması trafiği felç etti.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin tramvay hattı inşaatı başladı!

5 yıldır tamamlanamayan Kocaeli Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarının tamamlanmasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda tramvay hattının inşaatı başladı.

İzmir Çiğli Tramvay hattı inşaatında yeni mezun mimar ve mühendisler çalışacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay ihalesi için bir ilke imza attı. Tramvayın inşaatında yeni mezun mimarlar ve mühendisler istihdam edilecek. 

Taksim Cami'nin inşaatında son durum ne?

Taksim Meydanı'nın en özel köşesinde, tramvay yolunun hemen başındaki Taksim Camii'nde inşaat kalışmaları hızla devam ediyor. 43 yıldır hayali kurulan, bu yılın sonunda ibadete açılması planlanan caminin son hali görüntülendi...

İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı’nın teklif ihalesi 20 Ekim'de. İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak 2 yılda tamamlanacak.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay inşaatının bir kısmı çöktü!

İnşaat çalışmaları 2016'da başlayan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nın Balat-Ayvansaray arasındaki 1 kilometrelik kısmında çökme ve kayma yaşandı. 1 kilometrelik kısım kırılıp tekrar yapılacak...

Antalya'daki tramvay inşaatında 40 tonluk beton blok, vincin üzerine düştü!

Antalya'da tramvay inşaatında 40 tonluk beton blok, vincin üzerine düştü. Kazada yaralanan ya da ölen olmadı...

Türk IC İçtaş İnşaat ile İtalyan Astaldi, Rusya'da tramvay yolu yapacak!

IC İçtaş İnşaat ve İtalyan Astaldi konsorsiyumu ile St. Petersburg arasında tramvay yolu inşaatı için protokol imzalaması yapıldı. 

Düzce nostaljik tramvay inşaatı sürüyor!

Düzce İstanbul caddesinde hizmete girecek olan nostaljik tramvay için kanal açma çalışmaları Kültür mahallesinde bulunan AVM önüne kadar gelindi.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın inşaatı başladı!

14 istasyondan oluşan Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı'nda inşaat çalışmaları başladı. Tramvay hattının 3 yılda tamamlanması planlanıyor...

Düzce'de tramvay inşaatı başladı!

Araç trafiğine kapatılan İstanbul Caddesi’nde Düzce Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan tramvay yolu için çalışmalar hızlandırıldı.

Karşıyaka Tramvayı'nın inşaatı tehlike saçıyor!

Konak Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ve Karşıyaka'da tramvay inşaatları sürerken, inşaatın Karşıyaka'daki Alaybey bölümü tehlike saçmaya başladı. Bölge halkı önlem alınmamasına tepki gösterdi.

Karşıyaka tramvay projesi inşaatında iş güvenliği yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin projelerinden biri olan Karşıyaka Tramvay projesinin inşaatında, işçi güvenliğini ve İzmirlilerin can ve mal güvenliğini sağlayacak yeterli önlemlerin alınmadığı iddia edildi. Karşıyakalı vatandaşlar iddialarını fotoğrafladıktan sonra şikayette bulundu.

Edirnekapı-Sultançiftliği tramvay hattında altgeçit inşaatı başladı!

Yolcu aktarma ve alt geçit tüneli inşaatı nedeniyle Karadeniz Mahallesi ile Mescid-i Selam durakları arasındaki tramvay seferleri, 20 Ağustos saat 23.00'ten itibaren 11 saat yapılamayacak. Bu sürede yolcular İETT otobüsleriyle taşınacak.

tramvay inşaatı Haberi

tramvay inşaatı

Yaz tatilinin sona ermesinin ardından İzmir'de yaşanan trafik çilesi, en yoğun haliyle Mavişehir'de tramvay hattının yanından geçen Caher Dudayev Bulvarı'nda yaşanıyor. Çevreyolu aracılığıyla İzmir'in kuzeyinden gelerek Karşıyaka'ya giriş yapan araçlar, tramvay nedeniyle daralan yolda uzun kuyruklar oluşturuyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde sıkıntı yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar, "Tatil bitti, trafik çilesi başladı. Burada tramvaya ne gerek vardı? İzmir'in ulaşımını rahatlatmak için daha ciddi projelere ihtiyaç var. Tramvay inşaatı bu yavaşlıkla ilerlerse yıllarca bu sıkıntıyı yaşayacağız" dedi. 


Yeni...