18 / 05 / 2024

Trans Atlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı

Trans Atlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, önümüzdeki dönemde finansmanın azalacağını, bunun da uzun vadede iş dünyası için hayatı zorlaştıracağını belirtti...

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Atlantic Trans Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Akkoyun tarafından kuruldu.

Agit Trans İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agit Trans İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile İdris Solmaz tarafından kuruldu.

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Trans Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trans Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Eray Zile tarafından kuruldu. 

Atlantik Konut Satış İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlantik Konut Satış İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Şahap Güler, Cumali İbiş, Harun Laçin tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta kuruldu

Saito Akio: Marmaray, Trans Sibirya’ya alternatif olacak!

Marmaray’ın kredisini sağlayan JICA’nın Başkanı Saito Akio, projenin dünyanın en uzun demiryolu hattı olan Trans Sibirya’ya alternatif olabileceğini belirterek, “Türkiye projeyle bölgenin demiryolu ve ticaret üssü haline gelecek” dedi

Gökalp Gayrimenkul Alım Satım ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Şirketi kuruldu!

Gökalp Gayrimenkul Alım Satım ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Alissa Hamed Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Şirketi kuruldu!

Alissa Hamed Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Güneşlipark İşletmecilik Ticaret A.Ş. kuruldu!

Güneşlipark İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

Türk Ticaret Bankası Vakfı'ndan satılık iki arsa! 45 milyon 600 bin TL'ye!

Türk Ticaret Bankası Munzam Sosyal Güvenlik Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı, Üsküdar ve Sarıyer'de yer alan iki arsasını satışa çıkardı

Ayamama Deresi'nin çevresi ticaret ve turizm merkezi oluyor!

İstanbul'un önemli geçiş akslarından Ayamama Deresi'nin çevresi finans, turizm ve ticaret merkezi oluyor. Ayamama'yı İstanbul'un en gözde cazibe alanı dönüştürmeyi amaçlayan plan değişikliğine dün İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi oy çokluğuyla onay ve

Tek-Art İnşaat Ticaret şžirketi halka arzını duyurdu!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar Anonim şžirketi halkla arzına ilişkin duyuruyu ilan etti

Trans Atlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı Haberi

Trans Atlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, önümüzdeki dönemde finansmanın azalacağını, bunun da uzun vadede iş dünyası için hayatı zorlaştıracağını belirterek, "Yeni yatırımlar ve büyüme zorlaşacak. Balkan ülkeleri arasında işbirliğini geliştirmek için yeni araçlar geliştirmeliyiz" dedi.  


TOBB'dan yapılan açıklamaya göre, Hisarcıklıoğlu, Atina'da Balkan Odalar Birliği'nin 2014 yılı 1. Genel Kurulu'na katıldı. Küresel ekonomik kriz sonrasında ABD'de başarılı büyüme oranları görülürken, Avrupa ülkelerinin de toparlanma sürecine girdiğini ifade eden Hisarcıklıoğlu,bunun, Balkan ülkeleri ekonomileri için çok önemli bir gelişme olduğunu, ancak gelecek dönem herkesin dikkatli olması gerektiğini kaydetti. 


Önümüzdeki dönemde, finansmanın azalacağını, bunun da uzun vadede iş dünyası için hayatı zorlaştıracağını vurgulayan Hisarcıklıoğlu,"Yeni yatırımlar ve büyüme zorlaşacak. Balkan ülkeleri arasında işbirliğini geliştirmek için yeni araçlar geliştirmeliyiz" ifadelerini kullandı. 


"Yeni bir yatırım...