02 / 05 / 2024

transfer ve inovasyon merkezi ipa projesi

transfer ve inovasyon merkezi ipa projesi

Gaziantep Teknopark  içinde toplam 5 bin metrekarelik kapalı alanda bölgenin ilk 'Teknoloji Transfer  ve İnovasyon Merkezi' kuruluyor

Çiftçilere tohum ve gübre desteği!

Ülkemizde çiftçilere verilen desteklerde ekim ayında önemli bir hareketlilik yaşanıyor. Ekim ayının ilk gününden itibaren yurt genelinde çiftçilere yönelik destek araştırmaları hız kesmeden sürdürülüyor. Mazot ve gübre desteğinin ekim ayında çiftçilerin banka hesaplarına doğrudan transfer edilmesi p

Süper Lig’de en fazla bonservis ödenen futbolcuları belli oldu!  

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu ilk transfer ve tescil döneminin en yüksek bonservis bedeli ödenen futbolcusu Fenerbahçe'nin transfer ettiği Cengiz Ünder oldu. Aynı zamanda, en yüksek bonservis ücreti ödenen 10 futbolcudan 5'i Fenerbahçe'de yer aldı.

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Peugeot 508 Ekim ayı fiyatı kaç lira oldu? İşte 3 Ekim 2022 Peugeot 508 fiyat listesi

Peugeot 508 ile sportiflik ve inovasyon alanında çağ atlayacaksınız. Alçak gövde ve yumuşak hatlar, güçlü ve yüksek verimliliğe sahip dizel ya da benzinli motorları sürüş deneyiminizi en azami şekilde hissetmenizi sağlayacak. İşte Peugeot 508’in Ekim ayı fiyat listesi

KOSGEB’in Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranı yüzde 50'nin altında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu bir çalışmada KOSGEB’in desteklediği Ar-Ge ve inovasyon projelerinin ticarileşme oranının yüzde 50'nin altında olduğu belirlendi.

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tareq Alı Mohammad Abulaban, M. Abdulrahman H Almuhana ve Zeki Arıtürk ortaklığında kuruldu.

İlbeyli İnovasyon İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlbeyli İnovasyon İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Doğan İlbeyli tarafından kuruldu.

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli Danıel Djordjevıc ve  Lokman Köksal tarafından kuruldu.

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 1milyon TL sermaye bedeli  ile Murat Han ve  Yusuf Muhammed Avcı tarafından kuruldu.

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

Berat Albayrak: Kalkınma Fonu girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın hizmetine sunuldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bölgesel kalkınma, teknoloji ve inovasyon alanlarına destek vermeyi hedefleyen Kalkınma Fonu'nun girişimcilerin ve yatırımcıların hizmetine sunulduğunu duyurdu.

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

transfer ve inovasyon merkezi ipa projesi Haberi

transfer ve inovasyon merkezi ipa projesi

Gaziantep Teknopark  içinde toplam 5 bin metrekarelik kapalı alanda bölgenin ilk 'Teknoloji Transfer  ve İnovasyon Merkezi' kuruluyor.

                İşadamlarına teknoloji ve AR-GE desteği vererek rekabet gücünü artırması
 ve bölgenin kalkınması hedeflenen Teknoloji Transfer ve İnovasyon Merkezi 'nde yer
 alacak nanoteknoloji ve mekatronik gibi önemli laboratuvarlardan, teknoparktaki
 sanayiciler ücretsiz yararlanılabilecek.

                Gaziantep Teknopark Müdürü Deniz Kuran Gün, AA muhabirine yaptığı
 açıklamada, yaklaşık 7 milyon avro bütçeli projelerinin Avrupa Birliği Katılım
 Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) kapsamında destek almaya hak kazandığını
 belirtti.

                1,5 yıldan beri üzerinde çalıştıkları...