06 / 05 / 2024

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik adres

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik adres

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin bin TL sermaye bedeli ile Burak Başkaya tarafından kuruldu.

IMF’nin teknik ekibi eylül ayında Türkiye’ye geliyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF), teknik ekibinin dördüncü madde konsültasyonuna hazırlık için eylül ayında Türkiye'ye rutin bir ziyarette bulunacağını duyurdu. Ayrıca, IMF, Türkiye'den herhangi bir ekonomik destek talebi gelmediğini de paylaştı.

Çimento sektöründen enerji maliyetlerindeki artışa çözüm çağrısı!

16. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, “Yeşil Dönüşümde Çimentonun Geleceği” temasıyla Kaya Palazzo Golf Resort Belek Hotel’de gerçekleştirildi. Peki çimento sektöründeki son durum ne? İşte ayrıntılar...

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin bin TL sermaye bedeli ile Burak Başkaya tarafından kuruldu.

Troı Consultants Uluslararası Teknik Müşavirlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troı Consultants Uluslararası Teknik Müşavirlik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fehmi Altan tarafından kuruldu. 

Türk çimento sektörü Antalya'da buluştu!

TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi bu yıl Antalya'da yapıldı. Seminerde Rusya, İtalya, Hindistan ve Türkiye temsilcileri sektörün geleceğini konuştu. 

Bağcılar'da teknik personele yeşil bina teknolojisi eğitimi!

Kentsel Dönüşüm Projelerinin en iyi standartlarda uygulandığı ilçelerden Bağcılar’da, teknik personel ile müteahhitlere Uluslararası Standartta Yeşil Bina Teknolojisi Eğitimi verildi.

Türkiye, PPP yatırımlarının yüzde 40'ını gerçekleştirdi!

DEİK Uluslararası Teknik Müşavirlik İş Konseyi Başkanı İnözü, 'Türkiye, 44,7 milyar dolar değerindeki 7 proje ile dünya genelindeki PPP yatırımlarının yüzde 40'ını tek başına gerçekleştirdi' dedi.

3. havalimanına Uluslararası Mimarlık Ödülü!

İstanbul Yeni Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesive Teknik Binası, 370 proje arasında yapılan değerlendirme sonucunda Uluslararası Mimarlık Ödülü'nü değer görüldü

Levent Gelgin: İnşaat sektörü hızla büyüyor!

DEİK Uluslararası Teknik Müşavirlik İş Konseyi Başkan Yardımcısı Levent Gelgin, 2023 hedeflerine ulaşmada Türk müteahhitlerin yurt dışına açılması ve inşaat malzemecilerinin ürün ihraç etmesinin önemli olduğunu belirtti.

Türk teknik müşavirliği, müteahhitleri yurtdışında güçlendirecek!

DEİK Uluslararası Teknik Müşavirlik İş Konseyi Başkan Yardımcısı Gelgin, Türkiye'de teknik müşavirliğin öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını söyledi. Gelgin:" Müteahhitlerimizin yurt dışı başarısı teknik müşavirlik sayesinde artacak" dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi taşınıyor mu?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Yıldız Teknik Üniversitesi’ne ait Yıldız Kampüsü’nü istediği uzun zamandır konuşuluyordu. Yıldız Kampüsü’nde neler yaşandığını Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İsmet Akça açıkladı.

22. ERES Uluslararası Konferansı 24-27 Haziran'da!

Avrupa’nın önde gelen saygın bir platformu olan European Real Estate Society 22. Uluslararası Konferansı 24-27 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde düzenlenecek.

Kalekim teknik çözümleriyle Yapı Fuarı’nda fark yaratacak!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim, 37. Uluslararası Yapı Fuarı’na, yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran ürünleri ile katılıyor. Kalekim teknik çözümleriyle Yapı Fuarı’nda fark yaratacak.

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik adres Haberi

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik adres

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin bin TL sermaye bedeli ile Burak Başkaya tarafından kuruldu.

Translog Uluslararası Teknik Müşavirlik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

MÜŞAVİRLİK Faaliyetleri kapsamına giren işlerle ilgili olarak yurt içinde ve dışındaki resmi kurumların başka şirketlerin müşavirlik, danışmanlık, mümessillik, hizmetlerini yapmak sanayi mülkiyeli ile ilgili know-how, teknik bilgi, marka ve haklar satın almak veya kiralamak, bunları diğer kuruluşlara satmak veya kiralamak veya bu hususlarda yabancı firmalarla sözleşmeler imzalamak ve bu sözleşmeleri bütün mali sonuçları ile birlikte başkalarına devretme işlerini yapabilir. Yurtiçi ve yurtdışında resmi ve özel kuruluşlara konusu ile ilgili olarak danışmanlık verebilir, proje yapabilir, şirketler kurar, mevcut şirketlere iştirak eder. Yurtiçi ve yurtdışında resmi kurumlar ve bankalar...