27 / 04 / 2024

Çimento sektöründen enerji maliyetlerindeki artışa çözüm çağrısı!

Çimento sektöründen enerji maliyetlerindeki artışa çözüm çağrısı!

16. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, “Yeşil Dönüşümde Çimentonun Geleceği” temasıyla Kaya Palazzo Golf Resort Belek Hotel’de gerçekleştirildi. Peki çimento sektöründeki son durum ne? İşte ayrıntılar...



Çimento sektörüne teknoloji ve ekipman sağlayan ulusal ve uluslararası tedarikçi firmalarla sektörü bir araya getirmeyi hedefleyen 16. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, “Yeşil Dönüşümde Çimentonun Geleceği” temasıyla Kaya Palazzo Golf Resort Belek Hotel’de gerçekleştirildi. TÜRKÇİMENTO’nun 1987’den bu yana iki senede bir düzenlediği etkinlik en son 2019'da yapılmıştı. 2019 yılındaki etkinliğe 232 firma katılırken, bu yılki etkinliğe 234 firma ve 600 kişi katılım gösterdi. 

Çimento sektöründen enerji maliyetlerindeki artışa çözüm çağrısı! 

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, seminerin açılışında gerçekleştirdiği konuşmada, 1987'den bu yana gerçekleştirilen etkinliğin geçen zaman içinde uluslararası düzeyde teknik konuların tartışıldığı ve yenilikçi uygulamaların paylaşıldığı sektör için önemli bir platforma dönüşmesinin memnuniyet verdiğine dikkat çekti. 

İşte çimento sektöründeki son durum...


Geri Dön