15 / 05 / 2024

tranzon erzincan arası tren

tranzon erzincan arası tren

Trabzon Limanı'nın ulusal demiryolu sistemine bağlanması amacıyla üzerinde çalışılan Erzincan-Trabzon demiryolu bağlantısı için yapılan toplantıda ciddi ve farklı iddialar gündeme geldi

Ankara-Erzurum-Erzincan YHT projesinin akıbeti TBMM'de!

Ankara-Erzurum-Erzincan illeri arasında yapılması planlanan yüksek hızlı tren projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzincan'daki o arsa fiyatıyla dikkat çekiyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyenler de bu ilanları takip ediyor. Son olarak yayınlanan ilanlar arasında Erzincan Merkez'de yer alan arsa dikkat çekiyor...

Erzincan'daki ipotekli tarla sayısı TBMM gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Erzincan ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trabzon'u raylı sistemle tanıştırıyoruz!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada, "İnşallah Trabzon'u raylı sistemle tanıştırıyoruz. Trabzon-Erzincan arasında hızlı tren projemizi hayata geçirerek Trabzon'u da hızlı tren ağına ekleyeceğiz" dedi.

Erzincan'da riskli bina yıkıldı!

Erzincan'ın şehir merkezinde bulunan riskli olduğu tespit edilen bina kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. Yıkım, çevredekilerin meraklı bakışları arasında yıkıldı.

Trabzon-Erzincan hızlı tren projesi yolda!

Trabzon Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Trabzon-Erzincan arasında bir hızlı tren hattı planlıyoruz. Maliyeti 5,2 katrilyon lira olacak bu projenin etüdüne başlıyoruz" dedi...

Erzincan Yalnızbağ TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Erzincan Yalnızbağ TOKİ'de yer alan 95 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projedeki konutların fiyatları 117 bin 598 TL ile 145 bin 431 TL arasında farklılık gösteriyor.

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları ne zaman başlıyor?

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları 05 Eylül – 29 Eylül 2017 arasında kabul edilecek. Projeden yüzde 10, yüzde 14 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ ile Erzincan, Yoğurtlu Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde geliştirilen “Erzincan Yoğurtlu Toplu Konut Projesi kapsamındaki konutların Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri, 17 Ocak -17 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ emekli ev fiyatları!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ emekli ev fiyatları belli oldu. Daire tipleri arasında 2+1'lerin yer aldığı projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Erzincan Tercan başvuru işlemleri bugün başlıyor!

TOKİ Erzincan Tercan başvuru işlemleri bugün başlıyor. Daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'lerin bulunduğu projede 7 bin 989 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Erzincan Çukurkuyu TOKİ Konutları başvuru!

Erzincan Çukurkuyu TOKİ Konutları başvuru işlemleri için son gün 30 Eylül 2015. Daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'lerin bulunduğu projede aylık taksitler 314 TL'den başlıyor.

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuruları yarın son!

Daire fiyatlarının 75 bin 122 TL ile 91 bin 636 TL arasında değişiklik gösterdiği TOKİ Erzincan Geçit projesinde toplam 71 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuruları yarın son.

tranzon erzincan arası tren Haberi

tranzon erzincan arası tren

Trabzon Limanı'nın ulusal demiryolu sistemine bağlanması amacıyla üzerinde çalışılan Erzincan-Trabzon demiryolu bağlantısı için yapılan toplantıda iddialar gündeme geldi. Demiryollar Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı (DLH) Genel Müdürlüğü tarafından, MGS Yüksel Domaniç Mühendislik Ltd. Şti'ye yaptırılan projenin 7 milyar TL'ye mal olacağı öngörülürken, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) tarafından yapılan proje önerilerinin 3 milyar TL'ye yapılabileceği öne sürüldü.

Trabzon, Tirebolu, Gümüşhane, Erzincan demiryolu hattı projesi hakkında düzenlenen halka açık katılım toplantısı, ciddi iddia ve tartışmalara sahne oldu. Trabzon'da yapılan toplantıda, ihaleyi alan Yüksel Domaniç Mühendislik Şirketi'nden mühendisler proje hakkında açıklamalarda bulundu. Erzincan'dan Gümüşhane'nin Torul ilçesine geldikten sonra ikiye ayrılan demiryolunun, bir kolu Trabzon'a, diğer kolu Tirebolu'ya gidiyor. Hızlı tren olarak tasarlanan ve ara istasyonu bulunmayan hattın Gümüşhane-Erzincan bölümü 139 km'den oluşuyor. 8.4...