04 / 05 / 2024

Travel + Leisure 500: Dünyanın En İyüeri Ödülleri

Travel + Leisure 500: Dünyanın En İyüeri Ödülleri

Travel+Leisure Dergisi tarafından düzenlenen Travel + Leisure 500: Dünyanın En İyüeri Ödülleri"nde Çırağan Palace Kempinski de ödül aldı...

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Toufıc Abro tarafından kuruldu.

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selami Çaylak tarafından kuruldu.

Haydi Travel Turizm Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haydi Travel Turizm Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Bozorg ve Vahıd Barzak Saghensara ortaklığında kuruldu.

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Kourabi tarafından kuruldu.

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Münüre Doksanbir tarafından kuruldu.

Venga Travel Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Venga Travel Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Demiray tarafından kuruldu.

Travel Port Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Port Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arash Amnzadeh tarafından kuruldu.

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile J. Nozad Sedeeq Ameen tarafından kuruldu.

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Bozcan ve Fahri Bozcan ortaklığında kuruldu.

Zayna Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zayna Travel Turizm Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Aseal Alı Dhaw Ahmed tarafından kuruldu.

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi bugün 580 bin TL'ye Selin Ültan ve Serap Dal tarafından açıldı. 

Photo Travel Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Photo Travel Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Karadağ tarafından kuruldu.

Travel + Leisure 500: Dünyanın En İyüeri Ödülleri Haberi

Travel + Leisure 500: Dünyanın En İyüeri Ödülleri

Çırağan Palace Kempinski İstanbul, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Otel, dünyanın en prestijli seyahat dergilerinden Travel+Leisure'ın bu yıl 18'incisini düzenlediği "Travel + Leisure 500: Dünyanın En İyileri Ödülleri"nde Avrupa bölgesindeki en iyi otellerden biri seçildi. Genel Müdür Ralph Radtke, aldıkları bu ödülle gururlandıklarını söyledi.


Hürriyet...