18 / 05 / 2024

Travel News dergisi

Travel News dergisi

İsveç'in popüler seyahat dergisi "Travel News''un hazırladığı ''2015 yılında gezilecek 25 yer'' listesinde birinci sıraya İstanbul yerleşti.

CushBakışı Dergisi Aralık sayısı yayınlandı!

Cushman and Wakefield'in CushBakışı Dergisi'nin zengin içeriği ve konukları ile yılın son sayısı yayınlandı. 

Anadol Travel Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadol Travel Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Orot tarafından kuruldu.

Mahall Bomonti İzmir, Atlas Tarih Dergisi işbirliği ile işbirliği yaptı!

Mahall Bomonti İzmir; Atlas Tarih Dergisi işbirliğiyle önemli bir çalışmaya imza attı.  “Bir Osmanlı Kentinin Modernleşme Adımları” kitabıyla kentin tarihine ışık tuttu..

Vural Gökçalı evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Modacı Vural Gökçalı ile Meral Gökçalı, Bodrum'un Gündoğan'daki evlerinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Villadaki tarihi eşyalarla ev müzeye dönüştü.

Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Dekorasyon ve moda tasarım markası olan 'R&B Living'in sahibi Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Benardete, 3 yıldır aynı evde yaşıyor.

Metal Yapı Konut, Aysha Dergisi'nin iftar davetine sponsor oldu!

Aysha Dergisi’nin gelenekselleşen iftar buluşmalarının beşincisi Metal Yapı Konut’un sponsorluğunda gerçekleşti.

Serbest Mimar Dergisi'nin 25. sayısı çıktı!

3 ayda bir yayınlanan Serbest MİMAR Dergisi'nin 25. sayısı çıktı. Dergi, Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından yayınlanıyor.

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile World Interior News ödülü aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon Projesi ile World Interior News Awards 2017’de 'Kamu Yapıları' kategorisinde ödül aldı.

Ht Hayat Travel Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Hayat Travel Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Taciddin Erbolat tarafından kuruldu.

Mace, Gayrimenkul Türkiye Dergisi'nin yeni ortağı oldu!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi, 2010 yılından beri hizmet veren Mace ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Selami-Didem Şahin çifti evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

32 yıllık evliliklerini mutlu şekilde sürdüren, Selami-Didem Şahin evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Beşiktaş'ta oturan çift, apartmanları kentsel dönüşüme girince 4. Levent'e taşındı.

Aqua Tour And Travel Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua Tour And Travel Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emrullah Onur Özcan imzasıyla kuruldu.

Travel News dergisi Haberi

Travel News dergisi

"Travel News"un listesinde ilk sırada yer alan İstanbul'u sırasıyla Malaga (İspanya), Kuzeydoğu Hindistan, Tazmanya (Avustralya), Mayorka (İspanya), Mikonos (Yunanistan), San Fransisco (ABD), San Sebastian (İspanya) ve Viyana (Avusturya) takip etti. 


İstanbul'un, en popüler şehir seçilmesinde, son yıllardaki memnuniyet oranlarının da etkili olduğu belirtildi. 


Dergi, ''taksiyle iki büyük kıtayı kısa sürede gezeceğiniz tek yer İstanbul'' ifadesini kullandı ve İstanbul'un birçok kültürün bir arada yaşatıldığı muhteşem bir şehir olduğunun altını çizdi.


İsveçlilerin İstanbul'a seyahat etme talebinin özellikle 2014 yılında önemli ölçüde artış gösterdiği, bu artışta İsveçli basın mensuplarının, sektör temsilcilerinin ve kamuoyu önderlerinin İstanbul'da ağırlanış biçiminin basındaki yansımalarının etkisi olduğu kaydedildi.


İsveç'ten İstanbul'a seyahat talebinin daha da artmasının beklendiği...