29 / 04 / 2024

Mace, Gayrimenkul Türkiye Dergisi'nin yeni ortağı oldu!

Mace, Gayrimenkul Türkiye Dergisi'nin yeni ortağı oldu!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi, 2010 yılından beri hizmet veren Mace ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.



Gayrimenkul Türkiye Dergisi, “Stratejik Ortaklık” olarak adlandırılan ilişki ağı sayesinde, birçok ulusal ve uluslararası firma ile STK'nın katılımıyla her geçen gün büyüyor.


Firmaların görünürlüğünü arttırma ve dergimizin içeriğini zenginleştirmeyi amaçlayan bu ilişki ağı, işbirliği yapılan kuruluşlara dergide, web sitesinde ve etkinliklerde ayrıcalıklı olarak yer alma olanağı sunuyor.


Mace, mükemmel hizmet anlayışına girişimci bir ruhla kendini adamış olağanüstü insanlar tarafından kurulup büyütülmüş uluslararası bir danışmanlık firmasıdır.


Mace'in 26 yıldan daha fazla süredir sahip oldugu cesur ruhu işleri her zaman daha iyi yapmalarına yardımcı oldu. An itibarıyla 1,77 milyar sterlin değerinde, bünyesinde 5000’in üzerinde çalışanı bulunan ve beş küresel merkezde toplam 21 ayrı sektörde hizmet vermektedir.


2010 yılından beri İstanbul’da yerleşik olarak bulunan deneyimli ekibiyle, farklı sektörler için yaptıkları çalışmalarla ve sundukları çok çeşitli hizmetlerle Türkiye pazarında haklı bir itibar sahibi oldu. 


Geri Dön