04 / 05 / 2024

tren izleme merkezi

tren izleme merkezi

Avrupa'nın en büyük merkezlerinden biri olacak Piri Reis Hızlı Tren İzleme Merkezi, Türkiye'deki tüm hızlı tren seferlerini takip edecek...

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'ne ilişkin açıklama!

Tekirdağ Valisi Yıldırım, "Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi, Londra'dan Pekin'e uzanan Demir İpek Yolu'nun önemli bağlantılarından bir tanesidir. Bu küresel boyuttaki projeyle Tekirdağ ve Türkiye, uluslararası ticaretin önemli bir merkezi haline gelecektir" dedi...

Binali Yıldırım: İstanbul Haydarpaşa'ya tasarım merkezi kuruyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Haydarpaşa Limanı'nın ve Sultan Abdulhamid'in İstanbul-Bağdat tren yolunu yapmak için inşa ettiği garın da içinde olduğu bölgeyi, İstanbul Tasarım Merkezi yapıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Senegal Dakar-Diamniadio Tren Hattı projesine Türk imzası!

Senegal'in başkenti Dakar'da 2019 yılında hizmete girecek Dakar-Diamniadio tren hattını, Fransız şirketi EIFFAGE ile Türk şirketi Yapı Merkezi inşa ediyor.

Kahramanmaraş'a hızlı tren geliyor!

Kahramanmaraş Lojstik Merkezi'nin açılış töreninde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kahramanmaraş'a hızlı tren müjdesi verdi.

Yapı Merkezi Tanzanya'dan 1.9 milyar dolarlık ihale aldı!

Dünyanın en büyük müteaahitleri listesinde 78'inci sırada yer alan Yapı Merkezi, Tanzanya'dan yüksek hızlı tren projesinin ihalesini tek başına aldı..

Doğu Afrika’nın en hızlı tren hattı için temel atıldı!

Yapı Merkezi, Doğu Afrika’nın en hızlı tren hattı projesinin ihalesini kazandı. 1,1 milyar dolarlık projenin temelini attı.

Medine Hızlı Tren İstasyonu’nu Yapı Merkezi inşa etti!

Yapı Merkezi, Medine Hızlı Tren İstasyonu'nu inşa ediyor. Yapı Merkezi’nin inşa edip teslim ettiği istasyon, günde 200 bin kişiye hizmet verecek.

Yapı Merkezi, Doğu Afrika’nın ilk hızlı tren hattını inşa ediyor!

Yapı Merkezi, Doğu Afrika’nın ilk hızlı tren hattını inşa etmeye başlıyor. Türkiye’den lider Yapı Merkezi ve Portekiz’den Mota-Engil’in oluşturduğu Ortak Girişim, Tanzanya’da inşa edilecek Darüsselam – Morogoro Demiryolu Projesi ihalesini kazandı.

Doğu Afrika’nın ilk hızlı tren hattını Yapı Merkezi inşa ediyor!

Türkiye’den lider Yapı Merkezi ve Portekiz’den Mota-Engil’in oluşturduğu Ortak Girişim, Tanzanya’da inşa edilecek Darüsselam – Morogoro Demiryolu Projesi ihalesini kazandı.

AB, İspanya'nın hızlı tren test merkezine izin vermiyor!

AB Komisyonu, İspanya’nın Malaga şehri yakınında saatte 520 kilometre hız yapılabilecek bir hızlı tren test merkezi kurmak üzere ülkedeki demiryolu işletmesi ADIF’e sağladığı 140 milyon avroluk kamu desteğinin geri alınması kararı alındığını bildirdi.

Halkalı-Kapıkule hızlı tren seferleri 2019'da başlayacak!

Çerkezköy'de Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi hakkında Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Cenk Peker, Halkalı-Kapıkule hızlı tren seferlerini 2019 yılına kadar faaliyete geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Hızlı tren gelirse Erciyes Kayak Merkezi canlanır!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik. 'Birlikte Yönetme' kültürü çerçevesinde muhtarlarla bir araya geldi. Çelik: "Ankara-Kayseri hızlı treninin çabucak gelmesi lazım. Eğer hızlı tren gelirse .. Erciyes Kayak Merkezi daha bir canlanır.

tren izleme merkezi Haberi

tren izleme merkezi
İsmini ilk dünya haritasını çizen ünlü denizci Piri Reis'ten alacak olan Hızlı Tren İzleme Merkezi, Ankara-İstanbul, Ankara-Konya, Ankara-Sivas, Ankara-Eskişehir, Ankara-İzmir ve inşa edilecek diğer tüm hızlı tren seferlerinin de takibini yapacak. Avrupa'nın en büyüğü olacak Piri Reis Hızlı Tren İzleme Merkezi, Ankara'da...