02 / 05 / 2024

Trend Ulus Konutları

Trend Ulus Konutları

Ulus'ta konumlandırılan Trend Rezidans'ta son kalan 2 dairenin satışları devam ediyor...

Trend Ulus'ta teslimler ne zaman?

Teslimleri Aralık 2013'te gerçekleşecek olan Trend Ulus'ta fiyatlar 280 bin dolardan başlıyor...

Göğüş Yapı projesi Trend Ulus'ta 480 bin dolara 2 oda 1 salon!

Tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim uygulayan Trend Ulus'ta 280 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor...

Bartın Ulus TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Bartın Ulus Samat son başvuru tarihi 28 Haziran!

TOKİ Bartın Ulus Samat projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Bartın Ulus Konutları'nın kurası 8 Mart'ta!

TOKİ tarafından Bartın Ulus'a 321 konut inşa ediliyor. Konutların kurası 8 Mart 2017 günü gerçekleşecek.

TOKİ Bartın Ulus başvuruları sona erdi!

Bartın'ın Ulus ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları İçin başvuru şartları ve tarihleri geçtiğimiz Kasım ayında açıklanırken toplam 262 konutun yapılacağı proje için başvurular bugün sona eriyor.

Bade İşçil, Ulus'taki evi için icralık oldu!

Malkoç Süalp; Bade İşçil ile 4.5 milyon liraya (1 milyon 580 bin dolar) satın aldıkları Ulus Savoy Konutları'ndaki dairenin kredi taksidini ödemediği gerekçesiyle İşçil hakkında icra takibi başlattı.

2001 yılında Polat Ulus Konutları satışa sunulmuş!

2001 yılında Polat İnşaat'ın inşa edeceği Polat Ulus Konutları satışa sunulmuş. Yüzme havuzu ve tenis kortunun bulunduğu sitedeki daireler, 180 metrekare ile 290 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahipmiş.

TOKİ Bartın Ulus Konutları için anket tamamlandı!

Ulus’da yapımı planlanan TOKİ konutları için Ulus Belediyesi tarafından yapılan anket sona erdi. n yapılan anketler sonucunda TOKİ ilçeye yapılacak konutların tiplerini 2+1, 3+1 ve adetlerini belirleyecek.

Ulus'ta Toki anketi sona erdi!

Ulus'da yapımı planlanan TOKİ konutları için Ulus Belediyesi tarafından yapılan anket sona erdi. Ulus Belediyesi tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ Ulus Konutları için önemli adım atıldı!

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Ankara ziyaretinden Ulus’ta yapılması planlanan TOKİ konutları için önemli açıklamalarda bulundu..

Bartın Ulus TOKİ Konutları için yer tespit çalışması yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ’nden gelen teknik personel ile birlikte Ulus’da toplu konut yapa bilinecek yerler hakkında veri toplaması ve bilgi toplantısı yapıldı.

Trend Park teslim tarihi!

Konutların alanlarının 70 metrekareden başlayıp, 155 metrekareye kadar yükseldiği Trend Park teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi. Projede yer alan konutların satış sürecine devam ediliyor...

Trend Fulya 55 projesinde günlük 350 TL kira getirisiyle!

Trend Fulya 55'teki konutların metrekaresi müşteriler tarafından belirleniyor. Trend Fulya 55 projesinde günlük 350 TL kira getirisinin yanı sıra proje kendini 5 ila 7 yıl gibi kısa sürede kendini amorti ediyor.

Trend Ulus Konutları Haberi

Trend Ulus Konutları

1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunan Trend Ulus Göğüş Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 23 dairenin bulunduğu Trend Ulus 8 katlı tek blok olarak yükseliyor.