01 / 05 / 2024

trendist ataşehir yüzde 55i satıldı

trendist ataşehir yüzde 55i satıldı

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından Ataşehir' de hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesi hızla yükseliyor, inşaatının yüzde 30' u tamamlanan projenin, satışlarının yüzde 55'i tamamlandı.

Nidapark Ataşehir'de yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir yüzde 40 peşinat ve 0.99 faizle  ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Trendist Ataşehir'de teşekkür kampanyası! Son 60 daire!

Ataşehir’de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir’de son 60 daireye özel 60 aya yüzde 0,60 fırsatı sunuluyor.

Trendist Ataşehir'de teslimler başlıyor!

İstanbul Ataşehir'de K Yapı ve Solid İnşaat imzasıyla yükselen Trendist Ataşehir projesinde bağımsız bölümlerin teslimleri başlıyor. Projede yer alan her bir bağımsız bölüm için teslim günü ve saati belirlendi.

Trendist Ataşehir'de dairelerin yüzde 78'i satıldı!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Trendist Ataşehir gayrimenkul projesinde bir buçuk yılda evlerin yüzde 78'i sahibini buldu.

Trendist Ataşehir'de deniz manzaralı daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Trendist Ataşehir'de 28 penthouse daire satışta!

Grey Yapı tarafından Ataşehir’de 1.5 yıl önce inşaatına başlanan Trendist Ataşehir’in yüzde 78’i satıldı. İnşaatının yüzde 72’si tamamlanan projede 28 adet penthouse daire satışa çıktı. Projedeki ticari üniteler ise mayısta satılacak.

Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı!

Grey Yapı tarafından Ataşehir'de 1.5 yıl önce inşasına başlanan Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı. İnşaatının yüzde 72'si tamamlanan projede 28 penthouse daire satışa çıktı.

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi!

Trendist Ataşehir Evleri satış ofisi ile 0216 455 33 33 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Daire teslimlerinin 2016 yılı Ekim ayında gerçekleşeceği proje 2 bin 500 adet konuttan oluşuyor.

Trendist Ataşehir'de penthouse daireler satışa çıktı!

Ataşehir'de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir'de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor.

Trendist Ataşehir basın toplantısı yapılacak!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir son yıllarda İstanbul’da gerçekleştirilen en özgün projelerden birine imza atıyor.

Trendist Ataşehir Evleri satılık daire!

K Yapı ile Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir Evleri satılık daire fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.

Trendist Ataşehir Rezidans satılık!

Trendist Ataşehir Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede yüzde 5 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor.

Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir konut projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki satış süreci devam eden Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

trendist ataşehir yüzde 55i satıldı Haberi

trendist ataşehir yüzde 55i satıldı

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesi hızla yükseliyor, inşaatının yüzde 30'u tamamlanan projenin, satışlarının ise yüzde 55'i tamamlandı. Konut ve ticari alanların yer alacağı proje, farklı büyüklükteki daireleri ile yaklaşık 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak. Proje 13 adet 8 katlı, 3 adet ise 33 katlı olmak üzere toplam 16 bloktan oluşuyor. Projede daire sahibi olmak isteyenler için ise iki alternatifli ödeme planı sunuluyor. Birinci alternatifte sadece yüzde 5 peşinat ödeyenler, peşinatın yüzde 20'sini bir yıl erteleme imkanına sahipler. 


İkinci ödeme alternatifinde de aldıkları dairenin ücretinin yüzde 50'sini peşin ödeyenler, geri kalan yüzde 50'sini ise vade farksız taksitlendirme imkanına sahip olabiliyorlar. 

Trendist Ataşehir'de kampanya süresince geçerli olan daire fiyatları 295 bin TL ile 953...