05 / 05 / 2024

trendist rezidans

trendist rezidans

Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Trendist Ataşehir projesinde teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor...

Trendist Ataşehir: Tüm zamanların projesi!

Trendist Ataşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi!

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi olarak 2016 Ekim ayı planlandı. Toplam 28 adet penthouse daireinin de bulunduğu proje 2 bin 500 adet daireden meydana geliyor.

Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Trendist Evleri toplamda 820 adet daireden meydana geliyor. İşte satış süreci devam eden Ataşehir Trendist Rezidans fiyatları...

Trendist Ataşehir Rezidans satılık!

Trendist Ataşehir Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede yüzde 5 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor.

Ataşehir Trendist Rezidans!

Ataşehir Trendist Rezidans projesinde yer alan daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir konut projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki satış süreci devam eden Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları!

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları haberimizde yer alıyor. 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak yükselen proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Trendist Ataşehir Rezidans!

Trendist Ataşehir Rezidans, İstanbul'un Anadolu Yakası Ataşehir'de 13 katlı 3 blok ve 8 katlı 13 blok halinde yükseliyor. Toplam 820 tane konuttan meydana gelen projenin satış süreci devam ediyor.

Trendist Ataşehir'de rezidans kule lansmana özel kampanya ile satışa çıktı!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda İstanbul’da hayata geçirilen en özgün projelerinden biri olarak hızla yükseliyor...

Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule'ye özel kampanya!

Trendist Ataşehir projesinde Rezidans Kule satışa sunuluyor. Rezidans Kule'den lansmana özel kampanya fırsatıyla yüzde 5 peşinatla alınıp, peşinatın kalan yüzde 20'si bir yıl sonra ödenebilecek.

Trendist Ataşehir'de rezidans kule satışa çıktı!

İstanbul Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule satışa sunuldu. Düzenlenen kampanya ile yüzde 5 peşinatla ev alınırken, peşinatın kalan yüzde 20'si ise bir yıl sonra ödenebiliyor.

Trendist Ataşehir'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu!

Ataşehir'in yoğun ilgi gören projesi Trendist Ataşehir 'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu. Lansmana özel fırsatlarla rezidans sahibi yapan Kule'de 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşin kampanyası!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule lansmana özel kampanyayla satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor...

Trendist Rezidans Kule satışa çıkıyor!

K Yapı ve Solid İnşaat konsorsiyumu tarafından İstanbul Ataşehir’de yükselen Trendist Ataşehir’de Rezidans Kule satışa sunuluyor. Lüks ve konforu bir arada bulunduran Rezidans Kule’den lansmana özel kampanya fırsatı sunuyor...

trendist rezidans Haberi

trendist rezidans

Yüzde 1 KDV imkanı sunulan Trendist Ataşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Trendist Ataşehir projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alıyor. Satış süreci devam eden Trendist Ataşehir projesi K Yapı ile Solid İnşaat imzası taşıyor.


Toplam 820 adet konuttan meydana gelen Ataşehir Trendist Rezidans projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok halinde yükselen Trendist Konutları'nda yüzde 5 peşinat ödeniyor. Ataşehir Trendist Rezidans ödeme planı kapsamında yüzde 20'lik ara ödeme yapılıyor. Taksitler ise 1 yıl sonra başlıyor.


Ataşehir Trendist Evleri sosyal olanakları arasında buhar odası, sauna, dinlenme alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve...