02 / 05 / 2024

Tri G ödeme koşulları

Tri G ödeme koşulları

Mar Yapı'nın yüzde 60, Rotana'nın ise yüzde 40 paya sahip olacağı Tri G ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının son çeyreğinde cevabı veriliyor. Proje, 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor...

Altın fiyatları düşüyor! 29 Mart 2022 son dakika altın fiyatları!

Güne 1921 dolardan başlayan altının onsu, Rusya Ukrayna ile ilgili barış haberlerinin güdeme gelmesiyle sert düştü. 1895 dolara kadar gerileyen altının onsu şu dakikalarda 1909 dolardan işlem görüyor. Peki; altın fiyatları kaç lira oldu? 29 Mart 2022 altın fiyatları...

Evimiz Kocaeli'de kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kira öder gibi ev sahibi yapabilecek bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Evimiz Kocaeli'de 6 ya da 10 yılda sıfır faizle!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli: 10 yıl boyunca hiç faiz ödemesi yok!

Pekdemir İnşaat’ın inanması güç ödeme planında, konuta bugün ödediğiniz fiyat ile 10 yılın sonunda ödediğiniz fiyat aynı olacak. Evimiz Kocaeli’deki bu çok özel ödeme modeli tüketicilerden yoğun talep görüyor.

Erdoğan: Küba'dan inşaat karşılığında doktor alalım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Latin Amerika turuyla gündeme gelen Küba'nın sağlık potansiyeli Türkiye'nin hekim açığını kapatmak için kullanılacak. Erdoğan Latin Amerika dönüşü yaptığı açıklamada 'Barter' modelini güdeme getirdi.

Güneşli Tri G'de stüdyo daireler 210 bin TL!

Güneşli Tri G Evleri Mar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 152 odalı Centro otel ve 153 adet konut dairesi bulunuyor. Projede stüdyo daireler 210 bin TL olarak satışa sunuluyor.

Güneşli Tri G konutları 2017'de teslim!

30 katlı otel ve rezidans kulesi olarak planlanan Tri G Güneşli Konutları Mar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 7 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Daireler 2017 yılında teslim edilecek.

Tri G Güneşli satılık daire fiyatları!

152 odalı Centro otel, 153 adet rezidans, 2 bin 500 metrekare ticari alandan meydana gelen Tri G projesinde satışlar başladı. Daireler 210 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Emlak vergisi son ödeme günü bugün!

Taşınmaz mal sahipleri tarafından her sene yılda iki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Aralık'ta sona eriyor. Vergi takvimine göre emlak vergisi son ödeme günü bugün...

TOKİ Bursa Gürsu ödeme planı!

TOKİ Bursa Gürsu ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. Daire fiyatlarının 41 bin 722 TL ile 69 bin 836 TL arasında değiştiği projede dairelerin tamamı 2 oda olarak tasarlandı.

Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ödeme fırsatı için son gün 30 Kasım!

Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik'te peşinatsız ödeme sistemi ile 30 Kasım'a kadar daire sahibi olunabiliyor. Buna göre, daire fiyatının yüzde 75'i için 0,91'den başlayan faiz oranlarıyla konut kredisi kullandırılıyor.

Eyüp Palas Gül Proje ödeme seçenekleri!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te hayata geçirilen Eyüp Palas Gül Proje 2 blok olarak tasarlandı. Projede toplam 124 adet daire bulunuyor. Eyüp Palas Gül Proje ödeme seçenekleri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Dumankaya Mozaik peşinatsız ödeme kampanyasında son gün 30 Kasım!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Dumankaya Mozaik projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe bölgesinde yükseliyor. İstanbul Dumankaya Mozaik peşinatsız ödeme kampanyasında son gün 30 Kasım olarak planlanıyor.

Tri G ödeme koşulları Haberi

Tri G ödeme koşulları

Toplam 75 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Tri G ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


30 katlı otel ve rezidans kulesinden meydana gelen Tri G Güneşli projesinde yer alan rezidanslar için 2 yıl kira garantisi veriliyor. 


Basın Ekpres Tri G projesinde; 152 odalı Centro otel, 153 adet rezidans, 2.500 metrekare ticari alan ve sosyal tesisler bulunuyor. 



Tri G ne zaman teslim sorusuna 2016 yılında cevabı veriliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Güneşli-Basın Ekpres bölgesinde inşa ediliyor. 


Güneşli Tri G projesi; otopark, spor alanları, yüzme havuzu, güvenlik gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Tri G ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılının son çeyreğinde deniliyor. Proje, Mar Yapı ve Rotana ortaklığıyla yükseliyor. 


Tel: 0212 451 30 20

Web: www.maryapi.com.tr

Merve...