trilye restoranı açılış Haberi
Milliyet Cadde yazarlarından Süreyya Üzmez ve Reha Arar, Üzmez'in İstabul'da açacağı yeni restoranı hakkında konuştu.
Restoranımız çevreci olacak
Neden İstanbul?
Dünyadan birçok ünlü Trilye’ye geldi. 2002’de ilk restoranı açtığımda hedefler koymuştum. İstanbul’da deniz içinde bir restoran açacağım ve en iyisi olacağım diyordum. Allah da nasip etti, şimdi bunun temelini atıyorum. İstanbul’a Trilye geliyor. Bebek’te ün yapmış bir mekanın devamını artık Trilye yapacak.
Restoranın içinde neler olacak?
Canlı istiridye, çok değişik bir ahtapot sunumu yapacağım, iki katlı ve denize nazır bir barı olacak, iki VIP odası bulunacak ve 18 saat işleyen bir yer olacak. Böyle bir yere İstanbul’da ihtiyaç vardı. Boğaz’daki balıkçıların eski günlerine kavuşmasını sağlamakta bir kıvılcım yakacağım. Sosyal sorumluluk projesi de var. Balıkları uzun yıllar sürdürebilmenin yollarını arayacağız, restoranı tamamen çevreci yapacağız, yağmur...