27 / 04 / 2024

trilye restoranı açılış

trilye restoranı açılış

Milliyet Cadde yazarlarından Reha Arar ve Süreyya Üzmez, yeme-içme üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Üzmez, İstanbul'da açacağı 'Trilye' adlı yeni restoranından bahsetti.

KFC 50 yeni restoran açacak!

Ünlü tavuk restoranı KFC (Kentucky Fried Chicken) 2021 yılı içerisinde şube yatırımlarına hız verecek. Restoran zinciri bu yıl içerisinde 50 yeni restoran açılışı yapacak.

HD İskender 2021'de 36 restoran açacak!

HD Holding İş Geliştirme Direktörü Haluk Karataş 2021 içerisinde HD İskender'in 36 restoran açılışı yapacağını açıkladı. 

KFC, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde restoran açacak!

Kısa bir süre önce KFC Türkiye'de genel müdürlük koltuğuna oturan Feliks Boynuinceoğlu, hem mağaza açılışlarına hem de dijitalleşmeye odaklanacak. Boynuinceoğlu, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde yeni restoran açacaklarını söyledi.

Tavuk Dünyası 2020’de 15 restoran açtı!

Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu, 2020 yılında 11 şehirde 15 yeni restoran açtıklarını söyledi. Mumcu, yıl sonuna kadar 10 restoran daha açmayı planladıklarını dile getirdi. 

Tavuk Dünyası Siirt Park AVM'de restoran açtı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki yatırımlarını sürdüren Tavuk Dünyası şimdi de ‘Siirt’te Tavuk Dünyası, Siirt’teki ‘ilk restoran yatırımı’nı açılışı sabırsızlıkla beklenen Siirt Park AVM’ye yaptı.

Robert De Niro İstanbul'da restoran açacak!

Taksi Şoförü, Baba, bu yıl vizyona giren The Irıshman ve daha birçok yapımla izleyicilerin gönlünü kazanan Robert De Niro İstanbul'da restoran açıyor. 

Çağatay Ulusoy, Amerika'da restoran açacak!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ticarete atıldı. Amerika’da Türk restoranı açmayı planlayan başarılı oyuncu, kendi işinin patronu oldu...

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

Tavuk Dünyası 144 restoran açacak!

31 ilde 130 şubeye ulaşan Tavuk Dünyası, yeni şubelerle 2017 yılında rekor büyüme hedefliyor. Firma 144 restoran açmayı hedefliyor.

Cem Kılıç Şişli'de restoran açtı!

Pek çok oyuncu gibi Cem Kılıç da ticarete atıldı. Cem Kılıç iki ortağıyla birlikte Şişli’de Woohoo adlı bir restoran açtı. Mekan anne yemeklerini fast food tarzıyla sunuyor.

Hazal Kaya İtalya’da restoran açmak için yer bakıyor!

Oyunculuğun yanı sıra aşçılık eğitimi alan Hazal Kaya, İtalya’da restoran açmak istiyor. Kaya’nın yakın çevresine, “İtalya’da kendi restoranımı açacağım. Şu an hayalim için yer bakıyorum” dediği öğrenildi.

Trilye Restoran, Kuleli Sokak'ta hizmete açıldı!

Başkentin markaları arasında yer alan Trilye Restoran, renkli bir açılış töreniyle Kuleli Sokak'taki yeni yerinde hizmete girdi.

Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da restoran açılışına katıldı!

Eroğlu, Afyonkarahisar'daki bir restoranın açılış törenine katıldı. Eroğlu, "Afyonkarahisar, termal turizmin ve lezzetin başkenti olduğu gibi aynı zamanda spor turizmi ile sağlık turizminin de başkenti olmuştur." dedi.

trilye restoranı açılış Haberi

trilye restoranı açılış

Milliyet Cadde yazarlarından Süreyya Üzmez ve Reha Arar, Üzmez'in İstabul'da açacağı yeni restoranı hakkında konuştu.


Restoranımız çevreci olacak


Neden İstanbul?


Dünyadan birçok ünlü Trilye’ye geldi. 2002’de ilk restoranı açtığımda hedefler koymuştum. İstanbul’da deniz içinde bir restoran açacağım ve en iyisi olacağım diyordum. Allah da nasip etti, şimdi bunun temelini atıyorum. İstanbul’a Trilye geliyor.  Bebek’te ün yapmış bir mekanın devamını artık Trilye yapacak.


Restoranın içinde neler olacak?


Canlı istiridye, çok değişik bir ahtapot sunumu yapacağım, iki katlı ve denize nazır bir barı olacak, iki VIP odası bulunacak ve 18 saat işleyen bir yer olacak. Böyle bir yere İstanbul’da ihtiyaç vardı. Boğaz’daki balıkçıların eski günlerine kavuşmasını sağlamakta bir kıvılcım yakacağım. Sosyal sorumluluk projesi de var. Balıkları uzun yıllar sürdürebilmenin yollarını arayacağız, restoranı tamamen çevreci yapacağız, yağmur...