30 / 04 / 2024

Robert De Niro İstanbul'da restoran açacak!

Robert De Niro İstanbul'da restoran açacak!

Taksi Şoförü, Baba, bu yıl vizyona giren The Irıshman ve daha birçok yapımla izleyicilerin gönlünü kazanan Robert De Niro İstanbul'da restoran açıyor. 



Taksi Şoförü, Baba, bu yıl vizyona giren The Irıshman ve daha birçok yapımla izleyicilerin gönlünü kazanan Amerikalı oyuncu Robert De Niro İstanbul’da restoran açıyor. Akşam'da yer alan habere göre, 1943'te  New York’ta dünyaya gelen ve oynadığı filmlerle büyük başarılara imza atan Robert De Niro, ortağı oldu Matsuhisa restoranının İstanbul şubesini açmak için düğmeye bastı.

1987'de Beverly Hills’de ilk Matsuhisa restoranını açan Şef Nobu, kısa sürede Hollywood yıldızlarının favori restoranı ve şefi haline geldi. 1994 yılında Robert de Niro tarafından ikna edilen Şef Nobu’yu New York’taki ilk restoranlarını da açmaya ikna edildi. Robert De Niro nun da ortağı olduğu restoran zinciri şimdi İstanbul’da şube açacak.

Kendi mutfağında zamanla farklı ülkelerin esintilerine yer veren Şef Nobu yaptığı açıklamada Türk mutfağı lezzetlerinin mutlaka kendi mutfağına gireceğini, dünya genelinde Nobu Restoran mutfaklarında lokal malzeme kullanımına dikkat ettiklerini dile getirdi.

Nobu lezzetlerine, Türk mutfağını dahil edebileceğini de belirtti.

İstanbul içerisinde hizmet verecek olan restoran 850 metrekarelik alanda ve 2 katlı olarak tasarlandı.


Geri Dön