28 / 04 / 2024

trilye restoranı istanbul açılış

trilye restoranı istanbul açılış

Milliyet Cadde yazarlarından Reha Arar ve Süreyya Üzmez, yeme-içme üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Üzmez, İstanbul'da açacağı 'Trilye' adlı yeni restoranından bahsetti.

Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu Restoran İstanbul’da şube açıyor!

Ünlü oyuncu Robert de Niro’nun da ortakları arasında yer aldığı Nobu Restoran, İstanbul’da şube açıyor.

Robert De Niro İstanbul'da restoran açacak!

Taksi Şoförü, Baba, bu yıl vizyona giren The Irıshman ve daha birçok yapımla izleyicilerin gönlünü kazanan Robert De Niro İstanbul'da restoran açıyor. 

Hazar İttifak Group İstanbul'da restoran açacak!

2004'te Azerbaycan'da ticari faaliyetlerine başlayan ve ana iş kolu inşaat olan  Hazar İttifak Group İstanbul'da restoran açacak..

Trilye Restoran, Kuleli Sokak'ta hizmete açıldı!

Başkentin markaları arasında yer alan Trilye Restoran, renkli bir açılış töreniyle Kuleli Sokak'taki yeni yerinde hizmete girdi.

Süreyya Üzmez'in İstanbul'daki Trilye restoranı 2016'da açılacak!

Milliyet Cadde yazarlarından Reha Arar ve Süreyya Üzmez, yeme-içme üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Üzmez, İstanbul'da açacağı 'Trilye' adlı yeni restoranından bahsetti.

Doğuş, İtalyan restoranı Il Riccio’yu İstanbul’a taşıyor!

Doğuş grubu, İtalyan restoranı Il Riccio’yu İstanbul’a taşıyor. Ünlü restoran Ortaköy’de Zuma’nın yerine açılacak. Zuma’nın yeni mekânı İstinyePark’taki Borsa’nın yeri olacak

Nobu, İstanbul'da otel konseptiyle restoran açacak!

Ünlü aktör Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu, Bodrum’dan sonra İstanbul’a gelecek. Nobu’nun ortağı Matsuhisa, Palmali ile görüştüklerini ve otel konseptiyle restoran açmak istediklerini söyledi.

Baydöner İskender 95. restoranını İstanbul Viaport Marina'da açtı!

Baydöner İskender, 1 milyar TL'lik yatırımla yapılan Viaport Marina'ya İstanbul'daki 20. toplamda 95. restoranını 24 Haziran'da hizmete soktu.

Bereket Döner İstanbul’da 55. restoranını açıyor!

Bereket Döner, İstanbul'da Bakırköy ve Üsküdar'da açtığı 2 yeni restoran ile İstanbul'daki restoran sayısını 55'e, Türkiye'deki toplam sayıyı ise 67'ye yükselterek aynı zamanda kendi kategorisindeki en fazla restorana sahip marka oldu.

Saraylı Döner, en büyük döner restoranı unvanıyla İstanbul Başakşehir'de!

Lüks konut projelerinin yükseldiği ve özellikle inşaat sektöründe çalışanların yoğun yaşadığı Atatürk Bulvarı, Başakşehir’de bulunan Saraylı Döner, Dünya’nın En Büyük Döner Restoranı unvanıyla müşterilerine farklı deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

Jamie Oliver'ın İstanbul'daki restoranı için iflas erteleme istendi!

Dünyaca ünlü İngiliz şef Jamie Oliver, Zorlu Center İstanbul’ da açılan restoranında umduğunu bulamadı. Jamie Oliver’ın restoran markası Jamie’s Italian için mahkemeden iflas erteleme istendi.

Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Adnan Sarıhan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

Ayasofya Restoran Hizmetleri Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayasofya Restoran Hizmetleri Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hasan Ekmen, Bedrettin Anıl tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu.

trilye restoranı istanbul açılış Haberi

trilye restoranı istanbul açılış

Milliyet Cadde yazarlarından Süreyya Üzmez ve Reha Arar, Üzmez'in İstabul'da açacağı yeni restoranı hakkında konuştu.


Restoranımız çevreci olacak


Neden İstanbul?


Dünyadan birçok ünlü Trilye’ye geldi. 2002’de ilk restoranı açtığımda hedefler koymuştum. İstanbul’da deniz içinde bir restoran açacağım ve en iyisi olacağım diyordum. Allah da nasip etti, şimdi bunun temelini atıyorum. İstanbul’a Trilye geliyor.  Bebek’te ün yapmış bir mekanın devamını artık Trilye yapacak.


Restoranın içinde neler olacak?


Canlı istiridye, çok değişik bir ahtapot sunumu yapacağım, iki katlı ve denize nazır bir barı olacak, iki VIP odası bulunacak ve 18 saat işleyen bir yer olacak. Böyle bir yere İstanbul’da ihtiyaç vardı. Boğaz’daki balıkçıların eski günlerine kavuşmasını sağlamakta bir kıvılcım yakacağım. Sosyal sorumluluk projesi de var. Balıkları uzun yıllar sürdürebilmenin yollarını arayacağız, restoranı tamamen çevreci yapacağız, yağmur...