27 / 04 / 2024

Trink Kira Sigorta

Trink Kira Sigorta

Ray Sigorta, ev sahiplerinin maddi zarara uğramasının önüne geçilerek, yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak için Trink Kira Sigorta'yı hayata geçirdi. Trink Kira Sigorta ile emlakçıların sırtındaki yük de azalacak.

Trink Kira Sigorta ile kiracıya kolaylık!

Ray Sigorta, kiracıların kira ödemesi konusunda kiracının yanında olan Trink Kira Sigortası, tarafından hayata geçirildi. Trink Kira Sigortası, kiracı ile ev sahibi arasında olan uyuşmazlıkları çözüyor.

Almanya'da esnafa kira yardımı nasıl yapıldı?

Almanya'da şu anda ev sahibine kirasını ödeyemeyen, vergi- sigorta, elektrik- su parası borcu olan esnaf yok. Aynı zamanda hiçbir esnaf iflasla karşı karşıya kalmadı. Devlet, esnafa kira desteğinden, vergi ve fatura yardımına kadar birçok ödeme yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafa kira desteği verilmeli!

Partisinin Kovid-19 Danışma Kurulu toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Esnafa kira desteği verilmeli. İşsiz kalan yurttaşlarımıza hak ettikleri gibi İşsizlik Sigorta Fonu’ndan gelir desteği verilmeli'' dedi.

Meral Akşener'den kira stopajı açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada, "İktidarda olsak esnafımızı zorlayan elektrik faturası, kira stopajı ve sigorta primlerini, Mart 2020'den başlayarak 2021 sonuna kadar yüzde 25 düşürürdük" dedi.

Kiralar 'Trink Kira Sigortası' ile güvence altında!

Türkiye'de, sigortacılık sektöründe bir ilk olan, ev ya da işyerini kiraya verecek mülk sahiplerinin kiralarını güvence altına alabilmek amacıyla Ray Sigorta 'Trink Kra Sigortası' adı altında yeni bir ürün sunmaya başladı.

Trink Kira Sigorta ile emlakçıların yüzü gülecek!

Ray Sigorta, ev sahiplerinin maddi zarara uğramasının önüne geçilerek, yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak için Trink Kira Sigorta'yı hayata geçirdi. Trink Kira Sigorta ile emlakçıların sırtındaki yük de azalacak.

Trink Kira Sigorta ile kiracıya kolaylık!

Ray Sigorta, kiracıların kira ödemesi konusunda kiracının yanında olan Trink Kira Sigortası, tarafından hayata geçirildi. Trink Kira Sigortası, kiracı ile ev sahibi arasında olan uyuşmazlıkları çözüyor.

Trink Kira Sigortası, ev sahiplerinin haklarını koruyacak!

Kiracının, kirayı ödememesi halinde mülk sahiplerinin haklarını koruma altına alan yeni bir uygulama hayata geçiyor. Uygulama kapsamında, mülk sahiplerinin ödenmeyen kiraları karşılanarak, maddi zarara uğraması önlenecek.

BDDK, SPK ve TMSF 7 yılda 113 milyon lira kira ödedi!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 1 Ocak 2010-30 Haziran 2016 tarihleri arasında 113 milyon 416 bin lira kira parası ödendiğini açıkladı.

Sompo Japan Sigorta'dan artı konut sigortası!

Sompo Japan Sigorta, sektörün en kapsamlı ürünlerinden biri olan Artı Konut Sigortası’nı müşterileriyle buluşturuyor. Poliçeyle birlikte kira kaybı ile enkaz kaldırma ve ikametgâh değiştirme masrafları da güvence altına alınıyor

Kira geliri beyanında 9 harcama vergiden düşülebiliyor!

Yıllık kira beyannamesinde bazı harcamalar indirime konu olabilir. Sigorta şirketine ödenen primler, eğitim ve sağlık harcamaları ile bağışların yer aldığı 9 kalem harcama beyannamede gider gösterilebilir..

Kira gelir vergisi şahıs sigorta primleri indirimi!

Gelir Vergisi Kanunu ile diğer kanunlarda belirtilen yıllık beyanname ile bildirilecek gelirlere ilişkin indirimler arasında kira gelir vergisi şahıs sigorta primleri indirimi de bulunuyor. İşte vergi indirimleri..

Sigorta giderleri kira gelir vergisinden düşülür mü?

Mesken kiralamalarından gelir elde edenlerin kira gelir vergisi ödemeleri gerekiyor. Ödenecek kira bedelinden gerçek gider yöntemi seçilerek bazı indirimler yapılabiliyor. Peki kiraya konu olan gayrimenkulün sigorta giderleri kira gelir vergisinden düşülü

Kira gelirine uygulanacak indirimler!

Kira geliri elde eden gayrimenkul sermaye iradı sahibi mükellefleri, kira gelirine bazı indirimlerden faydalanabiliyor. Söz konusu kira gelirine uygulanacak indirimler arasında, şahıs ve Bireysel Emeklilik Sigorta Primleri yer alıyor...

Trink Kira Sigorta Haberi

Trink Kira Sigorta

Konut sahiplerinin günümüzde en sık karşılaştığı sorunların başında, kirasını ödemeyen kiracıların yaşattığı mağduriyetler geliyor. Kiracının, kirayı ödememesi halinde oluşabilecek zararları kapsayan ve adeta kiracıya kefil olan Trink Kira Sigortası, Ray Sigorta tarafından hayata geçirildi. Uygulama ile birlikte, ev sahiplerinin maddi zarara uğramasının önüne geçilerek, yaşanan sorunlar net bir şekilde çözüme kavuşuyor. Öte yandan, mal sahiplerine aylarca kiracı beğendirmeye çalışan, kiracı ile ev sahibi arasında olan uyuşmazlıklarda zor durumda kalan, aylarca ilan ve portföy paylaşım maliyetine katlanan emlakçıların sırtındaki yükü de azaltılıyor.


“Emlak Sektöründeki Boşluğu Doğru Bir Şekilde Doldurdu”


Emlak sektöründeki çok önemli bir boşluğu doğru bir şekilde doldurduklarını belirten Trink Kira Sigortası’nın satış organizasyonunu üstlenen Kuzey Sigorta’nın Genel Müdürü Derya Gülgeç, “Emlak sektörüne yeni bir soluk getiren uygulama, sadece ödenmeyen kiraları...