15 / 05 / 2024

troy

troy

"Troy" isimli sinema filminde kullanıldıktan sonra Çanakkale'ye hediye edilen ve 2004 yılından beri sergilenen Truva Atı bakıma alındı. Truva Atı'nın rutin bakımı, Çanakkale Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor...

Garanti BBVA'dan flaş açıklama... Son dakika hemen buraya bakın!

Garanti Bankası'ndan son dakika müjdesi geldi... Banka Bonus Troy'a başvuran müşterilerine 250 TL Bonus verecek... İşte ayrıntılar... 

Vergisiz telefon müjdesinin ardından şimdi de bilgisayar için müjde verildi! Resmen açıklandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim beyannamesi olarak paylaşılan üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışının ardından bilgisayar satışları konusunda da Ziraat Bankası’ndan bir müjde haberi geldi. Ziraat Bankası, Troy'da Mac alışverişlerine 2 bin 500 lira hediye edeceğini duyurdu.

Halkbank'tan yeni kampanya! 30 Haziran'a kadar hemen başvurun!

Türkiye Halk Bankası'nın özel kredi kartı Paraf Esnaf Troy, müşterilerine cazip bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara fırsatı sunuluyor.

Halkbank'tan beklenen flaş açıklama!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Esnaf Troy kredi kartı sahipleri için özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 11 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara kazandıracaktır.

Ziraat Bankası kartı olanlara tam 1500 TL indirim! Bu fırsat bir daha gelmez!

Ziraat Bankası kartı olanlar yaşadı. Troy'da 1.500 TL indirim yapılıyor. Kampanyanın koşulları da belli oldu. İşte detaylar…

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max'e 16 bin 339 TL'ye varan kaçırılmayacak indirim! BİM ve A101'den sonra şimdi Troy'da! 

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max'e 16 bin 339 TL'ye varan kaçırılmayacak takas indirimi sunuldu. Hemen bakın, ayrıntıları öğrenin...

Elinde altın ve gümüş olanlar hemen baksın! Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

Altın ve gümüş yatırımcılarını yakından ilgilendiren son dakika açıklaması Troy Kıymetli Maden Ticaret AŞ'den geldi. Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

Troy Grup İnşaat Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Troy Grup İnşaat Ve Mimarlık Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Banu Esertaş tarafından kuruldu.

Troy Bilişim Teknolojisi Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Troy Bilişim Teknolojisi Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Kara tarafından kuruldu.

Troy Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troy Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fatih'te Yakup Kodalak tarafından kuruldu.

Akiş GYO olağan genel kurul toplantısı 29 Mart'ta!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2016 tarihinde saat 11:00'de gündem maddelerini görüşmek üzere ve karara bağlamak üzere Grand Hyatt İstanbul Oteli'nin Troy Salonu'nda yapılacak.

Troypark AVM'nin inşaatı devam ediyor!

Troy Caddesi'nde yapımı devam eden Troypark AVM tanınmış pek çok markaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. TroyPark Alışveriş Merkezi'nde uluslararası 30'a yakın marka, elektronik mağaza ve hipermarket bulunacak.

Doğanlar Yatırım Holding, DoğYap ile inşaatta da iddialı!

Çanakkale’nin yeni cazibe merkezi olacak Troy Park AVM inşaatında sona yaklaşan DoğYap; İstanbul merkezli konut, plaza ve iş merkezi alanında prestijli projelere imza atmayı hedefliyor.

troy Haberi

troy

"Troy" isimli sinema filminde kullanıldıktan sonra Çanakkale'ye hediye edilen ve 2004 yılından beri sergilenen Truva Atı bakıma alındı. Kordonboyu'nda bulunan, yerli ve yabancı turistler tarafından en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelen Truva Atı'nın rutin bakımı, Çanakkale Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor. Ayak kısımlarını açarak çürümeye karşı kontrol eden ekipler, genel kontroldan sonra ihtiyaç duyulan bölgelerinde bakım onarım çalışması yapacak.


Başrolünü Brad Pitt'in oynadığı Troy filminde kullanıldıktan sonra Warner Bros şirketi tarafından Türkiye'ye hibe edilen Truva Atı, 13 Eylül 2004 tarihinden bu yana Çanakkale Kordonboyu'nda sergileniyor. Çelik gövdeden oluşan ve fiberglas kaplanan at heykelinin yüksekliği 12,4 metre, genişliği 6 metre ve uzunluğu 10 metre. Toplam ağırlığı ise 12 ton...