30 / 04 / 2024

Vergisiz telefon müjdesinin ardından şimdi de bilgisayar için müjde verildi! Resmen açıklandı!

Vergisiz telefon müjdesinin ardından şimdi de bilgisayar için müjde verildi! Resmen açıklandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim beyannamesi olarak paylaşılan üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışının ardından bilgisayar satışları konusunda da Ziraat Bankası’ndan bir müjde haberi geldi. Ziraat Bankası, Troy'da Mac alışverişlerine 2 bin 500 lira hediye edeceğini duyurdu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen genel seçim öncesi seçim beyannamesi olarak üniversite öğrencilere bir defalığına mahsus olmak üzere vergisiz telefon satışı gerçekleştirileceğini duyurmuştu. Çalışmaların devam ettiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, en kısa zamanda vergisiz telefon satışının başlayacağını açıklamıştı. Ziraat Bankası da bilgisayar alımlarına yönelik bir kampanya hazırlayarak Troy'da öğretmen ve öğrencilere özel Apple MacBook alımlarına 2 bin 500 TL değerinde Apple aksesuarlarda geçerli kupon kodu verileceğini açıkladı.

Vergisiz telefon müjdesinin ardından şimdi de bilgisayar için müjde verildi! Resmen açıklandı!

Kampanyanın 10 Eylül tarihine kadar devam edeceğini aktaran Ziraat Bankası, kampanyaya ilişkin tüm detayları ve katılım koşullarını paylaştı.

KAMPANYA DETAYLARI

  • Yapılan açıklamayla Bankkart , Bankkart Genç ve aynı zamanda Bankkart Başak sahibi müşterilerin hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabileceği belirtildi.

  • Bir kişinin kampanya süresince en fazla 2 bin 500 TL değerinde hediye çeki kazanabileceği ifade edildi.

  • Kampanya şartlarını yerine getiren kişilere Apple aksesuarlarda geçerli ödeme anında 2 bin 500 TL değerinde hediye çeki verileceği duyuruldu.

Vergisiz telefon müjdesinin ardından şimdi de bilgisayar için müjde verildi! Resmen açıklandı!

  • Bahsi geçen hediye kupan kampanyasına Bankkart Mobil, bankkart.com.tr internet sitesi ve kısa mesaj kanallarından katılabileceğinin altı çizildi.

  • Kısa mesaj ile katılım sağlamak amacıyla Bankkart müşterilerinin MAC yazıp 4757'ye Ziraat Bankası’nda kayıtlı bulunan cep telefonundan kısa mesaj göndermesinin yeterli olacağı paylaşıldı. Bunun yanı sıra, bir müşterinin toplamda en fazla bir tane indirim kodu kazanabileceği ve kısa mesaj gönderimlerinin ücretsiz olacağı aktarıldı.

  • İndirim kodlarının, 4757'ye kısa mesaj gönderiminin ardından müşterinin Ziraat Bankası’nda kayıtlı cep telefonuna kısa mesaj olarak gönderileceği vurgulandı.

  • Alınan kodlar Troy mağazalarında ve troyestore.com internet sitesinde ödeme sırasında kullanılacağı paylaşıldı.

  • Öte yandan, kampanyaya asıl kart sahiplerinin katılabileceği, aynı zamanda, ek kartlar ve sanal kartlar ile gerçekleştirilen işlemlerin asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edileceği bildirildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

7500 TL emekli aylığı alan emeklilere müjde! Bakan resmen açıklandı! Yeni zam için çalışmalar başladı!  

Öğrencilere vergisiz telefon satışı başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen müjdeyi verdi!İşte vergisiz telefon fiyatları

Akaryakıt alacaklar hemen baksın! Benzin, motorin ve LPG’de dev müjde verildi!


Geri Dön