10 / 05 / 2024

Akaryakıt alacaklar hemen baksın! Benzin, motorin ve LPG’de dev müjde verildi!

Akaryakıt alacaklar hemen baksın! Benzin, motorin ve LPG’de dev müjde verildi!

Benzin, motorin ve LPG alımları kapsamında Garanti BBWA’dan kampanya haberi geldi. Garanti BBWA, BP’den yapılacak akaryakıt harcamalarına hediye puan vereceğini duyurdu.



Özellikle son dönemlerde akaryakıta arka arkaya gelen zamlar nedeniyle benzin ve motorinin fiyatı 36 TL’yi aşmış ve bu nedenle araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına gelmişti. Ancak akaryakıt sektörüne yönelik bir kampanya düzenleyen Garanti BBWA, müşterilerine müjdeli bir haber verdi. Garanti BBWA, BP ile düzenlediği kampanya çerçevesinde Bonus Kart müşterilerinin 130 TL,

Bonus Flaş müşterilerinin ise 140 TL bonus kazanacağını paylaştı. Akaryakıt kampanyasının 16 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacağını paylaşan Garanti BBWA, kampanyaya yönelik merak edilenleri resmi internet sitesinden paylaştı.

 Akaryakıt alacaklar hemen baksın! Benzin, motorin ve LPG’de dev müjde verildi!

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya doğrultusunda bir kerede ve farklı günlerde yapılan 4 defa 500 TL ve üzeri alışverişlerden 130 TL bonus/indirim kazanılacağı ve bunun yanı sıra, kampanyaya BonusFlaş uygulaması üzerinden katılım sağlayan kart sahiplerinin de 140 TL bonus kazanacağı ifade edildi.

Kampanyanın müşteri bazında gerçekleşeceği ve kampanyaya BonusFlaş ile katılmak için "Hemen Katıl" butonu tıklanması gerektiği veya kısa mesaj ile katılım sağlamak amacıyla "BP" yazarak 3340'a kısa mesaj gönderilmesi gerektiği duyuruldu.

Kazanılan bonus, 5 Ekim 2023 - 5 Kasım 2023 tarihlerinde Bonus üyesi BP istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz harcamalarında kullanılması gerektiği aktarıldı.

 Akaryakıt alacaklar hemen baksın! Benzin, motorin ve LPG’de dev müjde verildi!

Kampanyaya katılım sağlayan diğer banka Bonus kartları, 16 Ağustos 2023 - 30 Eylül 2023 tarihlerinde Bonus üyesi BP istasyonlarında akaryakıt ve/veya tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarında gerçekleştirdikleri alışverişlerinde kısa mesaj ile katılım için 130 TL indirim alacağı ve aynı zamanda, bu indirimin işlemlerin gerçekleştirildiği kartlarının ekstresine yansıtılacağı bildirildi.

Bununla beraber, bahsi geçen kampanyaya Garanti Bonus'lar, Flexi, Money, Deniz Bonus, Deniz Bonus Business, ING Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Türkiye Finans Happy Businss Card, Alternatifbank Bonus ve ayrıca, Alternatifbank Bonus Business’in dahil olacağı öğrenildi. Ayrıca, ICBC Turkey Bonus, TEB Bonus, TEB Bonus Business, ICBC Turkey Bonus Business, Paracard ve Easy kartlarında kampanya kapsamında yer alacağı kaydedildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

7500 TL emekli aylığı alan emeklilere müjde! Bakan resmen açıklandı! Yeni zam için çalışmalar başladı!  

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve akaryakıt alacaklara müjde! Araç sahipleri hemen baksın!

DEGÜDER Başkanı Türkkan’dan korkutan açıklama! ‘Olası İstanbul depreminden 3,5-4 milyon insan etkilenebilir!’


Geri Dön