03 / 05 / 2024

TRP markaları

TRP markaları

Türkiye iş makinaları sektöründe yedek parça ve ataşman tedariği konusunda çözümler sunan TRP, ürün yelpazesine eklediği yeni markalarıyla yoluna devam ediyor.

Nisan'da markaların hem satışları hem ciroları arttı! Yerli müşterilerden yoğun alışveriş!

BMD'den yapılan son dakika açıklamasına göre, Nisan'da markaların hem satışları hem ciroları arttı. İşte o veriler...

Markalar İnşaat Yedek Parça Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markalar İnşaat Yedek Parça Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bayrak tarafından kuruldu.

İkinci el otomobilde en çok satanlar belli oldu! İşte en çok satan o markalar!

Sıfırın ardından, Türkiye’nin en çok tercih edilen ikinci el otomobil markaları da belli oldu. Peki vatandaş ikinci elde en çok hangi markalara rağbet gösterdi?

iPad açık ara birinci oldu! İşte en çok satan markalar!

Global tablet ve Chromebook satışlarına göre Apple, iPad ile pazara hükmetti. Peki en çok satan diğer markalar hangileri. İşte satış rakamları ve o markalar…

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Otomobil satışları ekim ayında yüzde 17 arttı! İşte Türkiye'de en çok satılan otomobil markaları...

Türkiye'de en çok satılan otomobil markaları belli oldu. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında ekimde en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırasıyla Fiat, Ford ve Renault oldu. Peki ekimde kaç adet otomobil satışı yapıldı? İşte detaylar...

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ferhat Özdemir tarafından kuruldu.

Türkiye'de en çok satan otomobil markaları belli oldu! İşte o liste

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında geçen ay en fazla satışı gerçekleştirilen markalar sırasıyla Fiat, Ford ve Renault olarak kaydedildi. Geçen ay 49 Porsche, 44 Maserati, 33 Lexus, 13 Jaguar, 3 Aston Martin ve 1 Ferrari satışı yapıldı.

Hepsiburada’dan kaçırılmayacak fırsat! Dünya markalarında büyük indirim! İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hepsiburada, dünyanın en sevilen markalarında dev indirim fırsatları sunuyor. İşte, 1-11 Eylül arasında sürecek olan ve binlerce ürünü kapsayan kampanyanın detayları...

İkinci el otomobilde en çok tercih edilen markalar belli oldu! İşte detaylar!

İkinci el otomobiller artan araba fiyatlarından sonra tercih edilmeye başlandı. İşte ikinci el otomobilde en çok tercih edilen markalar!

Markalar tek tek duyurdu! Dacia'dan dev kampanya...

Araba ve otomobil alacaklar için ağustos kampanyası devrede. Ağustos ayında Türkiye’de yaklaşık 60 bin araç satışı olabileceği tahmin ediliyor. Bazı markalar satış ve bakım kampanyaları başlattı.

Yerli üretim otomobil satışları yabancı markaları geçti! İşte zirvedeki ilk 3 marka

Otomobil piyasasında en çok satılan otomobiller belli oldu. Pazarda satılan yerli otomobiller ithal araç satışlarını geçti. İlk üç sırada yer alan yerli markaların ne kadar otomobil sattığı da açıklandı. İşte detaylar...

Rekabet Kurulu'ndan Skechers ve Asics markalarına yüzde 25 indirimli ceza

Rekabet Kurulu, piyasada rekabet koşullarını bozan kampanya ve adımlar attığını tespit ettiği spor ayakkabı markaları Skechers ve Asics'e ceza kesti.

TRP markaları Haberi

TRP markaları


Türkiye iş makinaları sektöründe yedek parça ve ataşman tedariği konusunda çözümler sunan TRP, ürün yelpazesine eklediği yeni markalarıyla yoluna devam ediyor. Dünyaca ünlü markaların ataşman ve yedek parçalarının Türkiye distribütörlüğü ve bayiliklerini yürüttüklerini söyleyen TRP Yedek Parça Satış Müdürü İlker Umur hedeflerini paylaşıyor.


Kurulduğu 2012 yılından bu yana ASCENDUM Türkiye çatısı altında faaliyet gösteren (Türkiye Yedek Parça) TRP, hem ASCENDUM Makina olarak makine satışını yaptıkları markaların yedek parça operasyonlarını yürütürken, aynı zamanda ataşman ve yedek parçada kalitesini kanıtlamış dünyaca ünlü markaların Türkiye distribütörlüğünü ve bayiliğini de yapıyor. MB, Chicago Pneumatic (CP), Esco ve Goodyear markalarında TRP’nin imzası var. Gelecekte bu markalara yenilerinin eklenmesi için hedefler belirleyen ve çalışmalarına bu yönde devam eden TRP, yedek parça piyasasındaki marka değerini arttırma yolunda...