17 / 05 / 2024

TRT blokları toki

TRT blokları toki

İzmir'in Konak ilçesi Kahramanlar semtinde, 26 yıldır atıl halde bekleyen TRT blokları yıkılıyor. Yıkım işlemlerinin ardından boş kalan 13 bin metrekarelik alanın yüzde 30'luk bölümü, yeşil alan olarak parka dönüştürülecek.

Ataşehir imar iskan blokları TOKİ tarafından yenilenecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İstanbul Kayışdağı Caddesi'nde gerçekleştirilen Ataşehir İlçe Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.

TOKİ Kuzey Ankara blokları yenileme ihalesi bugün!

TOKİ Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde yer alan 1-2- 3- 4 ve 14 Etaplardaki blokların yenileme ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kuzey Ankara Girişi'ndeki blokları yenileyecek!

TOKİ Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde yer alan 1-2- 3- 4 ve 14 Etaplardaki blokları yenileyecek.

İzmir'deki TRT blokları yıkılıyor!

İzmir'in Konak ilçesi Kahramanlar semtinde, 26 yıldır atıl halde bekleyen TRT blokları yıkılıyor. Yıkım işlemlerinin ardından boş kalan 13 bin metrekarelik alanın yüzde 30'luk bölümü, yeşil alan olarak parka dönüştürülecek.

İzmir'deki TRT blokları ihaleye çıkıyor!

İzmir Kahramanlar'daki TRT blokları Milli Savunma Bakanlığı tarafından Hazine'ye devredildi. Blokların TOKİ değer tespiti yapıldıktan sonra ihaleye çıkarılması planlanıyor.

Nevşehir'in TOKİ bloklarına park alanı yapıldı!

Nevşehir'in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Nevşehir TOKİ bloklarına çocuk oyun parkı yapıldı!

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Kızılcahamam TOKİ blokları bölge raporu hazırlandı!

Kızılcahamam’daki TOKİ bloklarının kayma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu Büyükşehir Belediye Meclisi raporlarına yansıdı.

Kızılcahamam’daki TOKİ blokları kayma tehlikesi yaşıyor!

Kızılcahamam’daki TOKİ bloklarının kayma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu Büyükşehir Belediye Meclisi raporlarına yansıdı. Raporda yol yapımı nedeniyle yaşanan toprak kaymasının bin 100 kişinin yaşadığı konutları tehdit ettiği belirtilirken, acilen istin

Kızılcahamam TOKİ bloklarında büyük tehlike!

Kızılcahamam’daki TOKİ bloklarının kayma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu Büyükşehir Belediye Meclisi raporlarına yansıdı. 298 konuttan oluşan TOKİ blokları için acilen istinat duvarı yapılması talep edildi.

İmar İskan Blokları Ataşehir TOKİ konutlarından son fotoğraflar!

Ataşehir İmar İskan Blokları kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen konutlarda inşaat ne durumda? İmar İskan Blokları Ataşehir TOKİ konutları hangi aşamada? İşte Ataşehir İmar İskan TOKİ Blokları'ndan son durum fotoğrafları...

Ataşehir İmar İskan Blokları TOKİ konutlarında son durum!

Ataşehir Şerifali Bölgesi İmar İskan Blokları'nda TOKİ tarafından hayata geçirilen konutlar ne zaman teslim edilecek? Ataşehir İmar İskan Blokları TOKİ konutlarında Karayolları'na lojman olarak kaç daire verilecek? İşte cevaplar...

İmar İskan Blokları TOKİ projesi ne zaman bitecek?

Ataşehir Şerifali Çiftliği 312 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi için Karakoç İnşaat'a yer teslimi yapıldı. Peki İmar İskan Blokları'ndaki 312 konut ne zaman teslim edilecek? İşte belgesi ile cevaplar...

TRT blokları toki Haberi

TRT blokları toki


İzmir'in Konak ilçesi Kahramanlar semtinde, 26 yıldır atıl halde bekleyen TRT blokları yıkılıyor. Yıkım işlemlerinin ardından boş kalan 13 bin metrekarelik alanın yüzde 30'luk bölümü, yeşil alan olarak parka dönüştürülecek. Geri kalan kısım ise imara açılacak. TOKİ yetkilileri, TRT bloklarının olduğu alanla ilgili hazırlanan imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.


Yıllarca atıl kaldı


TRT binalarının temeli 1987 yılında atıldı. O dönem TRT, 12 milyon lira harcayarak, 13 dönüm arazi üzerine, bin 500 seyirci kapasiteli Türkiye'nin en büyük stüdyosu ile birlikte 30 stüdyolu bir bina yapmaya karar verdi. 1987 yılında temeli atılan proje, sonraki yıllarda kaderine terk edildi. 2000'li yılların başında TRT stüdyo ve blokların yapımından vazgeçti. Bunun üzerine, 2003'te Milli Savunma Bakanlığı devreye girerek, binaları astsubay orduevi yapmak...