13 / 05 / 2024

trump avm çocuk şehri etkinliği

trump avm çocuk şehri etkinliği

Eğlence ve öğrence konseptinden yola çıkılarak tasarlanan çocuk şehri KidzMondo, merkezi Beyrut’tan sonra İstanbul’da Trump Alışveriş Merkezi’nde sömestir tatilinin ilk günü olan 25 Ocak’ta kapılarını açıyor...

Mango, Sur Yapı Marka AVM'de mağaza açtı!

35 yıldır moda sektöründe kadın, erkek ve çocuk ürünleri yelpazesi ile varlığını sürdüren Mango, Sur Yapı Marka AVM'de  yeni mağazasının açılışını yaptı…

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Doha'da Türk Fashion Center AVM açıldı!

Katar Doha'daki Türk Fashion Center alışveriş merkezi (AVM) açıldı. AVM'de kadın, erkek, çocuk giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerine ait 12 Türk markası bulunuyor...

Kadınlara özel AVM Zeruj Port İstanbul'da açılıyor!

Türkiye'nin kadınlara özel ilk AVM'si Zeruj Port, İstanbul Zeytinburnu’nda gelecek hafta kapılarını açıyor. AVM'de yalnız kadın ve çocuk ürünlerine yer verilecek..

Yeni nesil AVM’ler sektöre giriş yapıyor!

Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, yeni nesil AVM'lerin sektöre giriş yaptığını ve ancak ihtiyaçlara cevap veren AVM'lerin ayakta durabileceğini açıkladı.

Trump Towers AVM'nin adı değişmeli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Mecidiyeköy'de bulunan Trump Towers AVM hakkında 'Trump' isminin kaldırılmasını istedi. Erdoğan, " Bu noktada geçmişte ben de bir yanlış yapmış ve oranın açılışını yapmıştım" dedi.

Defacto Korupark AVM'de açıldı!

Defacto, Bursa'daki 9. mağazasını Korupark AVM'de açıldı. 1400 metrekare alan üzerine kurulu Korupark AVM mağazasında 50.000 parçadan oluşan kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarını Bursalı müşterileriyle buluşturuyor.

AVM alanlarına yeni şartlar getirildi!

AVM'lerde kullanımı ücretsiz sosyal ve kültürel etkinlik alanı, acil tıbbi müdahale ünitesi, ibadet yeri, bebek bakım odası, çocuk oyun alanı gibi yeni alanlar oluşturulacak. Ayrıca AVM'lere acil tıbbi durum butonu konulacak.

Trump AVM'nin adı mı değişiyor?

Müslümanları hedef alan açıklamalarıyla bilinen ABD Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Donald Trump'a bir tepki de, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump AVM'nin Genel Müdürü Bülent Kural'den geldi.

AVM'lerdeki çocuk oyun alanları için yeni yönetmelik!

Develi’nin çocuk oyun alanında yaşanan skandalın ardından, bu alanların güvenliği tartışma konusu oldu. AVM’lerde bulunan çocuk oyun alanları için yeni bir yönetmelik hazırlandığı ortaya çıktı.

Trump Towers Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Trump Towers AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki,Trump Towers Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Trump Towers AVM bayramda kaçta açılır?

Trump Towers AVM bayramda açık mı?

Trump Towers AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki,Trump Towers AVM bayramda açık mı? Trump Towers AVM bayramda kaçta açılır?

trump avm çocuk şehri etkinliği Haberi

trump avm çocuk şehri etkinliği


Eğlence ve öğrence konseptinden yola çıkılarak tasarlanan çocuk şehri KidzMondo, merkezi Beyrut’tan sonra İstanbul’da Trump Alışveriş Merkezi’nde sömestir tatilinin ilk günü olan 25 Ocak’ta kapılarını açıyor.


40 farklı meslek ünitesinin yer aldığı KidzMondo’da çocuklar seçtikleri işlerde çalışıp para kazanacak, para...