30 / 04 / 2024

Trump AVM'nin adı mı değişiyor?

Trump AVM'nin adı mı değişiyor?

Müslümanları hedef alan açıklamalarıyla bilinen ABD Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Donald Trump'a bir tepki de, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump AVM'nin Genel Müdürü Bülent Kural'den geldi.



ABD Cumhuriyetçi Parti Başkan adaylığı yarışını sürdüren Donald Trump, son yaptığı bazı açıklamalarla, tüm İslam dünyasını olduğu gibi halkının yüzde 99’u Müslüman olan milletimizi de rencide edici ifadelerde bulunmuştur. Müslümanlara karşı ayrımcılık niteliği taşıyan bu ifadeleri esefle karşılıyor ve kınıyoruz. Bu gibi beyanlar, bir barış ve hoşgörü dini olan İslamiyet’i hiç anlamamış veya küçük siyasi hesaplarla yüce dinimizi istismar yoluna gitmiş bir zihniyetin ürünü olmaktan öte başka bir değer taşıyamaz.


Bu tepkimiz, Trump Ailesi’ne doğrudan doğruya zamanında iletilmiş bulunmaktadır. Trump markası ile olan ilişkimizin hukuki boyutunu değerlendiriyoruz.


Trump’ın Türkiye’deki tek görünür faaliyeti olan Trump Alışveriş Merkezi’nin genel müdürü Bülent Kural, bugün yaptığı açıklamayla alışveriş merkezindeki Trump adının değiştirilebileceği mesajını verdi. 


Donald Trump'ın ismi Dubai'deki konut projesinden kaldırıldı!




Yeni Asya 


Geri Dön