07 / 05 / 2024

trump cadde etkinliği

trump cadde etkinliği

Trump Alışveriş Merkezi’nin İzzet Çapa’yla hayata geçirdiği ve 25 markanın hizmet vereceği Trump Cadde, bugün iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek partiyle kapılarını açacak...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, proje önünde çay içti, simit ve peynir yedi...

MESA Orman’da brunch etkinliği!

İstanbul Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından Çubuklu’da, sırtını şehrin oksijen depolarından biri olan İstanbul Kent Ormanı'na yaslayan MESA Orman’da doğayla iç içe keyifli günler, hafta sonu verilen brunchla başladı.

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Maslak 1453'te Happy Mom’s etkinliği!

Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi olarak inşa edilen Maslak 1453’te hafta sonu özel olarak gerçekleştirdiği Happy Mom’s Shopping Fest ile dolu dolu iki güne ev sahipliği yaptı. 

İncek Loft’ta ‘Bahara Merhaba’ etkinliği düzenlendi!

Akfen İnşaat'ın Ankara’da hayata geçirdiği ve yaşamın başladığı İncek Loft projesinde çocuklar Nisan ayının gelip havaların ısınmasıyla birlikte kendini iyice hissettiren ilkbaharı düzenlenen özel bir etkinlikle karşıladı. 

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor!

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor. Kahvaltı etkinliği 07 Nisan Cumartesi gunu Saat 11.00'da, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

Duru Beytepe'de dünya saati etkinliği!

Ankara’nın en yeşil projesi olarak hayata geçen Duru Beytepe’de iklim değişikliğine dikkat çekmek için ışıklar kapanacak.

Bahçeşehir Strada'dan Sevgililer Günü etkinliği!

Akzirve Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Bahçeşehir Strada'da 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Sevgililer Günü etkinliği düzenlenecek.

İzmir Uzundere dönüşüm için anlaşma sağlandı!

‘Anadolu Markaları’ organizasyonunun yeni dönem ilk etkinliği İzmir’de yapıldı.

trump cadde etkinliği Haberi

trump cadde etkinliği


Trump Alışveriş Merkezi’nin İzzet Çapa’yla hayata geçirdiği Trump Cadde, bugün iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek partiyle kapılarını açacak. Toplam 25 markanın konteyner’larda hizmet vereceği, alışveriş merkezinin teras katında yer alan Trump Cadde, sokakları ve meydanlarıyla sosyal yaşama yepyeni bir renk...