06 / 05 / 2024

Trump Cadde yurtdışından hangi ödülü aldı

Trump Cadde yurtdışından hangi ödülü aldı

Mimari konsepti GAD Architecture'un patronu Gökhan Avcıoğlu'na ait olan Trump Cadde, Trump Alışveriş Merkezi'nin teras katında 2 bin 500 m2'lik alana yayılıyor ve 17'si yeme-içme olmak üzere 25 markasıyla hizmet veriyor...

Yurtdışından konut alma fikri artıyor! Türkler son yıllarda en çok İngiltere’den ev alıyor...

Türkiye’de son senelerde yükselen ev fiyatları, artan kredi maliyetleri, yurtdışında ev alma fikrini daha cazip hale bir hale getiriyor. Buna göre İstanbul’da bir ev fiyatına Avrupa’dan da ev alınabildiğini kaydeden yatırımcılar, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’dan ev sahibi oluyorlar. İşte ayrın

Yurtdışından nasıl ev alabilirim?

Son zamanlarda Türk vatandaşları, yurtdışından farklı amaçlarla ev almayı tercih ediyorlar. Bunun başlıca amaçlarından biri de yatırım düşüncesidir. Ayrıca ev alınan ülkede oturum izni almak için de ev almak mantıklı bir tercih olarak görülüyor. Peki yurtdışından nasıl ev alınır?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur? İşte detaylar!

Yurt dışından sipariş verenler dikkat! Yüzde 30 zam geldi

Avrupa Birliği dışı ülkelerden kargoyla gelen eşyaların gümrük vergileriyle ilgili flaş bir değişikliğe gidildi. Yurtdışından siparişle gelen ürünlerin gümrük vergisi, yüzde 20’den yüzde 30’a yükseltildi. Değeri 150 avroyu geçmeyen eşyalarda ise vergi oranı yüzde 18 olarak uygulanacak.

Donald Trump'ın çocuklarına emlak manipülasyonu soruşturması!

ABD gündemini son zamanlarda meşgul eden bir olayda Donald Trump'ın çocuklarından geldi. ABD New York Başsavcılığı ABD eski Başkanı Donald Trump'ın çocuklarının taşınmazların değerlerinde manipülasyon yapıp yapmadıklarını tespit etmek amacıyla ifadeye çağırdı.

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na yurtdışından teklif!

Yeni Havalimanı’nı inşa eden ve işletmesini yapacak İGA'nın ortaklarından Cemal Kalyoncu, yarın açılacak havalimanıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Türkler yurtdışından ev alıyor!

Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, yurtdışından ev alanların sayısının arttığını açıkladı. Özdağ, “Türkler dünyada en fazla başka ülkelerden ev satın alan dördüncü millet konumuna yükseldi” dedi.

Akfen İnşaat'a 'En İyi Sağlık Projesi' ödülü!

Sağlık Bakanlığı öncülüğünde hayata geçirilen Kamu-Özel İşbirliği (PPP) modeliyle şehir hastaneleri atağına kalkan Türkiye’nin bu hamlesi yurtdışından ödülle taçlandı.

Türkiye Varlık Fonu ilk etapta 25 milyar dolar getirecek!

Türkiye Varlık Fonu’nun yurtdışından kaynak temininde proje bazlı finansman yöntemini kullanması, ülke bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dönemde ziyaret ettiği Körfez ülkeleri ve Rusya’nın ön plana çıkması bekleniyor.

CampERA 2016’da gayrimenkul danışmanlığı masaya yatırıldı!

ERA Gayrimenkul, her yıl düzenlediği geleneksel broker kampını bu yıl Bolu Kartalkaya’da gerçekleştirdi. 2016 yılının son eğitim programı ‘CampERA 2016’ Türkiye’den ve yurtdışından önemli eğitimci ve profesyonelleri ağırladı.

ERA Broker’ları CampERA’da buluşuyor!

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye’nin ‘ERA Broker Kampı CampERA 2016’ için geri sayım başladı. Türkiye’den ve yurtdışından önemli konuşmacıların katılımıyla gerçekleşecek olan broker kampı 3 gün sürecek.

Varlık barışına 6 ay uzatma!

Hükümetin yurtdışından varlıkların Türkiye'ye getirilmesi için düzenlediği 6736 sayılı Varlık Barışı'nın süresi altı ay uzatılıyor.

Trump Cadde yurtdışından hangi ödülü aldı Haberi

Trump Cadde yurtdışından hangi ödülü aldı

Trump Cadde, Alman Tasarım Konseyi tarafından verilen İkonik Ödülleri'nde perakende mimarisi kategorisinde ödüle layık görüldü. Mimari konsepti GAD Architecture'un patronu Gökhan Avcıoğlu'na ait olan Trump Cadde, Trump Alışveriş Merkezi'nin teras katında 2 bin 500 m2'lik alana yayılıyor ve 17'si yeme-içme olmak üzere 25 markasıyla hizmet...