29 / 04 / 2024

Trump evi

Trump evi

ABD'de seçimleri kaybetmesine rağmen itirazlarına devam eden Donald Trump, çok büyük bir sorunla daha karşı karşıya. Seçimlerde kritik öneme sahip olan Florida'daki Mar-a-Lago'ya taşınan Trump'ın yaptığı anlaşma kapsamında sadece 21 gün kalabileceği belirlendi.

Trump'ın New York'taki evinin geceliği 725 dolar!

ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'ta çocukluğunu geçirdiği ev, hafta sonu mültecileri ağırladı.Trump'ın New York'taki evinin geceliği 725 dolar.

Donald Trump'ın çocukluk evi 3 milyar dolara satışta!

ABD Başkanı Donald Trump'ın çocukluğunu geçirdiği, New York'taki müstakil ev tekrar satışa sunuldu. Evi elden çıkarmakta bir hayli zorlanan emlakçı, Trump'ın destekçilerini gözüne kestirdi.

Donald Trump’ın çocukluk evi geceliği 725 dolara kiralanıyor!

New York’un Jamaica Estate bölgesinde bulunan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın çocukluk evi Airbnb’den geceliği 725 dolara kiralanıyor. 

Donald Trump'ın evi kasırgayı atlattı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Saint Martin Adası'ndaki malikânesi, Irma kasırgasından hafif hasarlı kurtuldu.

Donald Trump'ın New York'taki evi kiralık!

ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'taki evi kiraya veriliyor. Başkan'ın çocukluğunu geçirdiği ev için gecelik 777 dolar isteniyor.

Donald Trump'ın St.Martin'deki evi zararına satılıyor!

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Atlantik Okyanusu'nda Karayip Denizi'nin kuzeydoğusunda 20 milyon dolara satın malikanesini 28 milyon dolara satışa çıkartmıştı. Trump, alıcı çıkmayına fiyatı indirdi.

İşte Ivanka Trump'ın yeni evi!

ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, eşi ve çocuklarıyla birlikte Washington'da bulunan 20 milyar değerindeki bu malikaneye taşınacak.

Donald Trump'ın Trump Tower'daki evi görenleri şaşkına çeviriyor!

ABD'nin 45. Başkanı olarak seçilen Donald Trump uzun yıllardır New York'ta 5inci Cadde'de bulunan Trump Tower'ın çatı katındaki lüks evinde yaşıyor. Trump'ın Trump Tower'daki üç katlı evi görenleri şaşkına çeviriyor.

İşte Melania Trump'ın Slovenya'daki evi!

Slovenya halkı, hemşerileri Melania ve enişteleri Donald Trump’ı bir an önce ülkelerine bekliyorlar

İşte Donald Trump'ın Manhattan'daki altın kaplamalı evi!

ABD seçimlerinde Cumhuriyetçi aday Trump'ın zaferi dünyada şok etkisi yaptı. Trump, rakibi Hillary Clinton karşısında daha fazla delege toplayarak 45. ABD Başkanı oldu..

İşte Donald Trump'ın Manhattan'daki lüks dairesi!

Donald Trump bir çok evin yanında Suudi Prenslerinden birinin de yaşadığı Manhattan'daki gökdeleninde oturuyor. Trump ailesinin yaşadığı daire altın kaplama dekorasyonu ile biliniyor.İşte emlak zengini Trump'ın altın kaplama evi...

Şişli Trump Towers Residence'da icradan 4.8 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Trump Towers Residence'da bulunan söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Ayşe Arman'ın Trump Towers'taki Çalışıyorum ve Sevişiyorum Evi'ne tepki!

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman'ın Trump Towers'taki Çalışıyorum ve Sevişiyorum Evi'ni gördükten sonra "Ağır gıcık olmaya başladım sana" diyerek tepki gösteren okuruna cevap verdi... İşte Ayşe Arman'ın o cevabı...

Acun Ilıcalı, Trump Towers'ta TOG Concept için ev döşedi!

Acun Ilıcalı, TOG Concept kapsamında Trump Towers'ta daire döşedi. Sokakta çalışan çocuklar yararına düzenlenen Sokak Lambası projesine katkı sağlama amaçlı düzenlenen etkinlikte Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan evi, www.emlakkulisi.tv ekibi görüntüledi

Trump evi Haberi

Trump evi

Geçen haftalarda sadece ABD kamuoyunu değil uluslararası kamuoyunun da gündemine oturan başkanlık seçimlerinden mağlup ayrılan ve 2021'in Ocak ayında görevi Demokratlar’ın adayı Joe Biden’a bırakacak olan Donald Trump zor günlerle karşı karşıya. 

Sözcü'de yer alan habere göre; Resmi sürece göre Ocak ayında Beyaz Saray’ı Biden’a bırakmak zorunda olan Trump’ın kendine ait golf kulübü ve üyelere özel tesisi Mar-a-Lago’da kalacağı öngörülüyordu. ABD basınında “Kış Beyaz Sarayı” olarak bilinen 126 odalı tatil köyünde yaşaması beklenen Trump’ın Florida’daki Palm Beach şehir konseyi ile 1993 yılında yaptığı bir anlaşma öğrenildi.

SEMT SAKİNLERİ RAHATSIZ

1993'te Trump’ın malikanesini ve arazisini genişleterek üyelere özel bir tatil köyü ve golf kulübüne çevirmek ve bir işletme olarak kullanması için şehir konseyi ile anlaştığını yazan ABD ve İngiliz basını, bu anlaşma kapsamında...