12 / 05 / 2024

Trust Tradıng Gayrimenkul iletişim

Trust Tradıng Gayrimenkul iletişim

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erdoğan tarafından kuruldu.

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Abdelvahab tarafından kuruldu.

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edılıya Israfılova tarafından kuruldu.

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aşkaleli tarafından kuruldu.

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Shahrour ve Zeına Al Sayed Rachıd Al K ortaklığında kuruldu.

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Ignatov tarafından kuruldu.

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halaç ve Muhammed Fatih Kapucı ortaklığında kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Bahramchoobın ve Zehra Kalhorı ortaklığında kuruldu.

Trust Tradıng Gayrimenkul iletişim Haberi

Trust Tradıng Gayrimenkul iletişim

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK (GAYRİMENKUL) MÜŞAVİRLİĞİ VE YATIRIM DANIŞMANLIĞI Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Gayrimenkul almak ve...