05 / 05 / 2024

tse Artema

tse Artema

Artema, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Türkiye’de sanayinin kalitesini artırmak amacıyla başlatılan “TSE Yıldız” ve “TSE Çift Yıldız” uygulaması çerçevesinde, tüm sektörler içerisinde belge almaya hak kazanan ilk, sektöründeki tek üretici ol

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

Artema mutfaklara hareket getiriyor!

Artema, el duşlu yeni eviye bataryalarıyla, mutfakları hareketlendiriyor. Artema Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan bataryalar, 10 yıl kaplama garantisiyle sunuluyor.

TSE 341 bin 645 asansörü kontrolden geçirdi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, A Tipi muayene kuruluşu olarak 2012 yılından bu yana asansörlerin periyodik kontrollerini yapan TSE bugüne kadar toplam 341 bin 645 asansör kontrolü gerçekleştirdiğini açıkladı.

TSE'den nükleer enerji için iş birliği!

TSE ile Bureau Veritas arasında, Akkuyu Nükleer Güç Santrali ve Sinop Nükleer Santrali projelerinin ekipman ve hizmet tedarik süreçlerinde uygunluk değerlendirmeleri için iş birliği protokolü i̇mzalandı.

Sinop Boyabat YBO, VitrA ve Artema ile yenilendi!

Eczacıbaşı Hijyen Projesi kapsamında, Sinop Boyabat YBO yenilendi. Çalışma ile okulda derslik ve pansiyon bölümlerindeki temizlik alanları ile yemekhaneyi kapsayan toplam bin 215 metrekarelik alan, VitrA ve Artema’nın ürünleriyle donatıldı.

Eczacıbaşı Yapı, yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da 2016’daki yeniliklerini tanıttı.Fuarda VitrA, Artema, Burgbad ve İntema Mutfak fuarın en çok ilgi çeken markaları arasında yerini aldı.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

Ordu’daki asansörlerin yüzde 75’i kırmızı etiketli!

Ordu TSE İl Müdürü Şükrü Kömerik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ordu ilimizin TSE ile tanışması devam ediyor. Muayene, gözetim çalışmalarımız il genelinde sürüyor. İl genelindeki asansörlerin denetimlerini yapıyoruz.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Ekonomi Kampüsü'nün ihalesi yapıldı!

KOSGEB, İş-Kur, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, TSE, Kreei Garanti Fonu gibi kurum ve kuruluşları ile çeşitli temsilciliklerin de içinde yer alacağı Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ITSO) Ekonomi Kampüsü'nün ihalesi gerçekleştirildi.

Ünye Belediyesi ile TSE asansör protokolü imzaladı!

Ünye Belediyesi, Yaşanan asansör kazalarının önüne geçilmesi ve vatandaşların sağlıklı bir şekilde yaşaması için Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği gereği TSE ile protokol imzaladı.

Bağcılar Belediyesi ile TSE asansör protokolü imzaladı!

Bağcılar'daki asansörleri denetleyen Türk Standartları Enstitüsü, Bağcılar Belediyesi ile imzaladığı yeni protokolle bu süreyi 2018 yılına kadar uzattı...

tse Artema Haberi

tse Artema

Standartları zorlayan özellikleriyle dikkat çeken Artema, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Türkiye’de sanayinin kalitesini artırmak amacıyla başlatılan “TSE Yıldız” ve “TSE Çift Yıldız” uygulaması çerçevesinde, tüm sektörler içerisinde belge almaya hak kazanan ilk, sektöründeki tek üretici oldu. TS EN 817 Standardı kapsamında lavabo, banyo ve eviye bataryası; TS EN 200 Standardı çerçevesinde ise lavabo ve banyo bataryaları için “TSE Çift Yıldız” belgesi veren TSE, Artema’nın standartları zorlayan bir marka olduğunu onayladı.



Daha önce standarda uygunluk konusunda TSE belgesi almış olan ve standartların üstünde özellikler taşıyan ürünlere verilen TSE Çift Yıldız belgesi, Bilecik Bozüyük’teki üretim tesisinde düzenlenen törenle, TSE Başkanı Hulusi Şentürk tarafından Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah’a verildi. Törene; aralarında Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve Bozüyük Belediye...