03 / 05 / 2024

TSE çift yıldız

TSE çift yıldız

Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Hulusi Şentürk, TSE Yıldız ve TSE Çift Yıldız Belgesi diye dünyada da ilk olan yeni bir uygulama başlattıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Yıldızlar NG Kütahya Seramik için parlıyor!

Üretimin hiç bir aşamasında kaliteden ödün vermeyen NG Kütahya Seramik, TSE Çift Yıldız Belgesi ile üstün kalite anlayışını bir kez daha tescil ettirdi.

Yurtbay Seramik, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni aldı!

Sektörde 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik, üretime başladığı ilk günden bu yana süregelen “kaliteli ürün” anlayışının bir göstergesi olarak, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Yurtbay Seramik, TSE Çift Yıldız Belgesi aldı!

Sektörde 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik, üretime başladığı ilk günden bu yana süregelen “kaliteli ürün” anlayışının bir göstergesi olarak, TSE Çift Yıldız Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Seranit Grup çift yıldız belgesi aldı!

Seramik ve porselende Türkiye’nin uluslararası düzeyde markalarına sahip olan Seranit Grup önemli bir başarıya imza attı.Seranit Türk Standartları Enstitüsü’nün Çift Yıldız belgesini sektörde ilk alan kuruluş oldu.

Vitra’nın karoları TSE Çift Yıldız belgeli!

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

Seranit Grup Çift Yıldız belgesi aldı!

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen ‘Çift Yıldız’ belgesini seramik ve porselen kategorisinde sektörde ilk kazanan kuruluş Seranit Grup oldu...

Seranit Grup'a TSE Çift Yıldız belgesi!

Seranit Grup'a TSE Çift Yıldız belgesi verildi. Eskişehir'in İnönü ilçesinde Seranit Grup üretim tesislerinde gerçekleşen belge törenine, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da katıldı...

Beşyıldız Novella ulaşım!

Beşyıldız Novella ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Anadolu yakası Pendik-Kurtköy bölgesinde hayata geçirildiğini söyleyebiliriz. Projede ev alanlara 3 gece 4 gün çift kişilik Avrupa seyahati hediye ediliyor...

TSE Çift Yıldız Belgesi'ni ilk Artema aldı!

Artema, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından başlatılan TSE Yıldız ve TSE Çift Yıldız uygulaması çerçevesinde, tüm sektörler içerisinde TSE Çift Yıldız Belgesi'ni alan Türkiye’deki ilk marka oldu.

Artema, TSE Çift Yıldız Belgesi'ni alan ilk firma oldu!

Artema, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından başlatılan TSE Yıldız ve TSE Çift Yıldız uygulaması çerçevesinde, tüm sektörler içerisinde TSE Çift Yıldız Belgesi'ni alan Türkiye’deki ilk marka oldu...

Taner Yıldız, Mardin'deki elektrik kesintilerini değerlendirdi!

Mardin'deki elektrik krizi ile ilgili konuşan Enerji Bakanı Taner Yıldız, Başbakan ile detaylı görüştüklerini belirterek çiftçi kardeşlerimizin bir ödeme planı ile kendilerine gelmesi gerektiğini söyledi.

Çift Yıldız İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çift Yıldız İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Küçük, Tarık Çevikel tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta Sancaktepe'de kuruldu.

TSE çift yıldız Haberi

TSE çift yıldız

Türk Standardları Enstitüsü (TSE)  Başkanı Hulusi Şentürk, kaliteli ürün çıtasını yükseltmek için TSE Yıldız ve TSE Çift Yıldız Belgesi diye dünyada da ilk olan yeni bir uygulama başlattıklarını açıkladı. Belgeler, inşaat alanında da ihalelerde belirleyici olacak.


Şentürk, Avrupa'nın da aynı uygulamaya geçmek için hazırlıklara başladığını ama onlardan önce hareket ettiklerini belirterek, "Buna göre, her ürün grubu ile ilgili kritik önem taşıyan unsurlarda kalitenin çok daha yukarıya çekilmesi şartıyla o seviyede ürün grubuna TSE Yıldız Belgesi veriyoruz. Bu, standardın üzerinde demektir. Daha da üzerine çıkarmışsa TSE Çift Yıldız Belgesi veriyoruz. Dolayısıyla kaliteli ürünlerin farklı bir kategoride belgelenmesini sağlıyoruz. Böylelikle, kamu ihalelerinde alıcılar üst seviye kalite istiyorsa, örneğin TOKİ gibi inşaat malzemelerinin kalitesiyle ilgili ciddi şikayeti olan kurumlarımızın problemlerine bir cevap olacaktır"...