19 / 05 / 2024

TSE markası

TSE markası

TÜRK Standardları Enstitüsü (TSE) Mersin İthalat Müdürlüğü, çeşitli nedenlerle 14 firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesini kullanma hakkı veren sözleşmelerini feshetti. Bu firmaların, ürünlerini TSE markasıyla piyasaya sürerse hukuki kovuşturma açılacak.

19 İnşaat firması kentsel dönüşüm markası yarattı!

2012'de yürürlüğe giren Kentsel Dönüşüm Yasası ile çürük yapıların yenilenmesi hedeflendi ancak yaşanan aksaklıklar nedeniyle fazla yol alınamadı. Tahincioğlu'ndan DKY'ye kadar 19 inşaat firması 19 kentsel dönüşüm markası yarattı.

Üsküdar'daki asansörlerin denetimini TSE yapacak!

Üsküdar Belediyesi, ilçedeki ruhsatlı asansörleri denetleyen Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile 2 yıllık daha protokol imzaladı. İmza törenine TSE adına Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev katıldı...

Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası: SOHO Kitchen Studio!

Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası olarak faaliyete başlayan SOHO Kitchen Studio için 'Mutfak Sohbetleri Vol.1' etkinliğini düzenledi..

Üsküdar'daki asansörlere TSE kontrolü!

​​​Üsküdar Belediyesi, 2012'den beri ilçedeki ruhsatlı 4346 asansörü denetleyen Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile 2 yıllık daha protokol imzaladı. Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, "Amacımız Üsküdar’da bakımsız kontrolsüz asansör kalmasın" dedi.

BİM, FİLE markası ile yoluna devam ediyor!

Türkiye'yi discount modeli ile tanıştıran BİM, aynı anlayışı FİLE markası ile süpermarkete taşıyor. Rakiplerin küçük mağaza açılımına karşı hamle olarak da değerlendirilen FİLE'lerin ilki Bahçeşehir'de açılacak.

THY yeni markası We're From Turkey'i tanıttı!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, yeni oluşturdukları "We're From Turkey" markası altında Türkiye'nin güzelliklerini satmak istediklerini belirterek, "İnşallah bu projeyle yabancılar daha kolay bu ürünleri alacak" dedi

Vitra’nın karoları TSE Çift Yıldız belgeli!

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

BİM'in yeni markası 10 mağaza açacak!

Her gün 4 milyon müşteriye 4 bin 470 mağazasında hizmet veren indirim perakende zinciri BİM, yeni markası FİLE ile sektöre yine iddialı girdi. Marka 2015 yılında 10 mağaza açmayı planlıyor..

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak!

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak. Yaklaşık 1000 metrekarelik bir alanda açılacak ve 2015 içinde sayısının 10’a çıkması hedeflenen File mağazalarında, düşük fiyat prensibi olacak.

TSE Ankara Temelli Tesisi Ocak'ta teslim edilecek!

Türk Standardları Enstitüsü (TSE), Ankara'nın Temelli bölgesine 120 milyon TL yatırımla laboratuvar üssü kuruyor. 14 farklı laboratuvarın yanı sıra birçok merkezin de yer aldığı proje, ocakta teslim edilecek.

AP Gayrimenkul, Polat Ofis markasıyla proje üretecek!

Yeni satışa çıkardıkları Kağıthane Polat Ofis projesinin tanıtımı için basınla bir araya gelen AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Polat Ofis markasını yaymak istiyoruz." dedi. Toplantının detayları haberimizde...

TSE otomotiv test merkezi Bursa'ya yapılmayacak!

Türk Standardları Enstitüsünce (TSE) Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılması planlanan otomotiv test merkezinin, arazinin imarıyla ilgili sorunlar nedeniyle söz konusu yerde yapılamayacağı belirtildi...

Midpoint'in yeni markası Welldone Antalya'da hizmete açıldı!

ÜNLÜ restoran zinciri Midpoint'in yeni markası Welldone, Antalya'da açıldı. İşadamı turizmci Murat Süğlün ve Şefik Öz ortaklığıyla Akra Barut Otel karşısında açılan Welldone, kendine özgü tarzı, mimarisi ve mutfağıyla dikkat çekiyor...

TSE markası Haberi

TSE markası

TÜRK Standardları Enstitüsü (TSE) Mersin İthalat Müdürlüğü, çeşitli nedenlerle 14 firmanın TSE Hizmet Yeterlilik Belgesini kullanma hakkı veren sözleşmelerini feshetti.


Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre, Muhammet Kalkan, Kocaoğlu İnşaat, Selen Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Midesan Yangın Söndürme Cihazları Makine Elektrik Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kılavuz, İstanbul Güç Sistemleri Şirketi, A ve A Otomotiv Sanayi Şirketi, Öz Erdem Nakliyat, Teknik İş Elektronik, Atalay Mühendislik, Aslan Otomotiv, Bilmot Bilgin, Yılmaz Deniz Motorları Servisi ve Orpet Petrol Ürünleri şirketinin, TSE Hizmet Yeterlilik Belgesini kullanma hakkı veren sözleşmeleri iptal edildi. Söz konusu kişi ve firmaların, ürünlerini TSE markalı olarak piyasaya sürmeleri durumunda hukuki kovuşturma açılacak.



Yurt...