24 / 07 / 2024

tse onaylı iskeleler

tse onaylı iskeleler

Türkiye’nin alanında lider üreticilerinden URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş., yıllardır ürettiği güvenli iskeleleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) TS EN 12810 Ürün Uygunluk belgesini de aldı.

Kahramanmaraş depremlerinde yıkılan Diyarbakır'daki Serin-2 Apartmanı onaylı projelere aykırı yapılmış!

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'daki Serin 2 Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanın onaylı projelere aykırı yapıldığı belirlendi. İşte o rapor...

Kamu Bankaları emekli promosyon ikramiyesi ne kadar? Cumhurbaşkanı onaylı veriliyor!

Emekliliklerin ceplerini rahatlatacak olan promosyonlar kamu bankalarında ne kadar? İşte Cumhurbaşkanı onaylı verilen emekli promosyon miktarları...

İş Bankası'ndan tek bir şartla 20 bin TL onaylı kredi! Bu şartı yerine getirmeniz gerekiyor

İş Bankası’ndan tek bir şartla 20 bin TL onaylı kredi imkanı! Türkiye'deki bankalar arasındaki kredi kampanyası yarışı hız kesmeden devam ederken, İş Bankası müşterilerine sevindirici bir haber verdi. İş Bankası bu kredi imkanı için tek bir şartın yerine getirilmesini istiyor.

İskeleler için yasal düzenleme geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sahillere çeki düzen vermek için harekete geçiyor. 81 ile gönderilecek genelgeye iskeleler için yeni imar planları hayata geçiyor. 

Taksim Camii'nde iskeleler kaldırıldı!

İnşaatının yüzde 95'i tamamlanan Taksim Camii'nde şerefeler ve iskeleler kaldırıldı. Minarelerin görüntülendiği caminin açılışı Ramazan'da yapılacak.

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

MUÇEV'e kiraya verilen iskeleler meclis gündeminde!

MUÇEV'e kiraya verilen kıyı, sahil ve iskeleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik onaylı izahnamesi!

Bereket Varlık Kiralama'nın 200 milyon Türk Lirası tutarındaki 195 gün vadeli kira sertifikası ihracına ilişkin başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Onaylı izahnamenin özet kısmı yayınlandı.

Antalya'daki taç kapı onaylı projeyle yapıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bulunan 800 yıllık taç kapının restorasyonuyla ilgili açıklama geldi. Bakanlık, taç kapının onaylı projeyle yapıldığını belirtti.

Atakule GYO SPK onaylı esas sözleşme bildirisini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO SPK onaylı esas sözleşme bildirisini yayınladı.

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi noter onaylı mı olmalı?

İleri bir tarihte yapılacak tapu devir işlemi için önceden taraflar arasında satış vaadi sözleşmesi yapılması gerekiyor. Peki, gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi noter onaylı mı olmalı?

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

tse onaylı iskeleler Haberi

tse onaylı iskeleler

Türkiye’nin alanında lider üreticilerinden URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş., yıllardır ürettiği güvenli iskeleleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) TS EN 12810 Ürün Uygunluk belgesini de aldı. TSE tarafından belirlenen, malzeme deneyleri, konfigürasyon - statik değerlendirme, taşıyıcı unsurlar, platformlar, kaynaklar, ankraj, güvenlik ağları, kaplama kriterlerini yerine getiren URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş. güvenli iskelede tüm standartları tamamlamış oldu. Ayrıca URTİM üretim standartları açısından önem taşıyan TS EN 3834 Kaynaklı İmalat Yeterlilik belgesini de tüm üretim tesisi için alarak ürün kalitesini bir kez daha ispatladı.

Hatırlanacağı üzere,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaatlarda kullanılan bina dış cephe iş iskeleleri için standart getirerek, tebliğ yayımladı. 1 Temmuz 2015 tarihinden itibaren yürürlüğe giren tebliğ ile dış cephe iskelelerinin TSE Belgeli olması zorunluluğu getirildi. Bu...