29 / 04 / 2024

Kamu Bankaları emekli promosyon ikramiyesi ne kadar? Cumhurbaşkanı onaylı veriliyor!

Kamu Bankaları emekli promosyon ikramiyesi ne kadar? Cumhurbaşkanı onaylı veriliyor!

Emekliliklerin ceplerini rahatlatacak olan promosyonlar kamu bankalarında ne kadar? İşte Cumhurbaşkanı onaylı verilen emekli promosyon miktarları...



Emekli vatandaşlara müjdeler devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son açıklamasında emekli maaşlarına 2 bin TL zam geldiğini ve minimum emekli maaşının 7 bin 500 TL olacağını duyurdu. Ramazan Bayramı ikramiyeleri de bu zamdan etkilendi ve emekliler 2 bin TL’lik zamlı ikramiyelerini aldılar. Ancak, emekliler için bunlarla sınırlı kalmadı.

EYT yasası yürürlüğe girdi ve ikinci emeklilik reformu Meclis’te son aşamada. Ayrıca, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi devlet bankaları aracılığıyla maddi sıkıntı yaşayan emekliler faizsiz nakit çekebiliyorlar. Emekli maaşlarını kamu bankalarından alanlar ise promosyon ve kampanyalar noktasında ayrıcalıklı durumda.

 Kamu Bankaları emekli promosyon ikramiyesi ne kadar? Cumhurbaşkanı onaylı veriliyor!

Kamu bankaları emeklilere ne kadar promosyon veriyor

Ziraat Bankası, emekli promosyonu kapsamında minimum emekli maaşı tutarının 7 bin 500 TL olarak belirlenmesi nedeniyle, emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan çekmeyi tercih edenlerin alacakları promosyon tutarları da belirlendi. Henüz emekli promosyonu almayanlar ve EYT'liler, maaşlarının 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında olduğu durumlarda Ziraat Bankası'ndan çekmeyi tercih etmeleri halinde 4 bin 500 TL'lik nakit promosyon alacaklar.

Eğer emekli maaşları 10 bin TL üzerinde ise, Ziraat Bankası'ndan çekmeleri durumunda emekli promosyonu tutarı 5 bin TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca, devletin bankaları olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, emeklilere tüm kredi ihtiyaçlarında özel imkanlar sunmaktadırlar.

Halkbank ve Vakıfbank da emekli promosyonu miktarlarını aynı şekilde ödemektedir. Bu bankalar da Ziraat Bankası gibi emeklilere özel kredi imkanları sunmaktadır.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön